Atunci poate ar fi cazul sa-i dai o lectie, daca tu consideri ca acest comportament al lui te deranjeaza si chiar nu poti sa-l accepti, poti sa te desparti sau sa-i bati apropouri directe, sa vezi daca conteaza asta pentru el, daca isi schimba comportamentul.Pentru ca multi fac asa din cauza ca au impresia ca noi iertam orice pentru dragoste, si asa e, noi, femeile, iertam- pana in punctul in care plecam, iar cand o facem, de obicei e pentru totdeauna. Bafta!
Buna,
Ma bucur ca macar intelegi ca asta e situatia sau ca cel putin te chinui sa o faci. In strainatate, in primul rand, se castiga mai bine. In al doilea rand, eu cred ca nu te mai suna asa des cu video call pentru ca exista posibilitatea ca colegi lui de apartament( pentru ca sunt sigura ca nu sta singur in camera) fac oarecum misto de el. Eu nu cred ca iti e asa usor sa te desparti. Mai bine ai purta o discutie foarte serioasa si cu calm cu el. Iar de asta, ca nu stie zodia si ziua ta, sunt barbati pe care pur si simplu nu-i intereseaza prea mult aceste aspecte, ca d-aia suntem noi femeile. Eu am cu al meu peste 4 ani, inca se gandeste cand il mai intreb daca ziua mea e in aprilie sau mai.
Da, distanta e grea, nu toata lumea poate sa duca o astfel de relatie. Iti trebuie multa incredere in persoana de langa tine si mai ales comunicare. Eu cred ca ar trebui sa vorbesti serios cu el, daca te ia in ras, pune piciorul in prag.
Succes!
Am vorbit si inca vorbesc mereu cu el dar dupa un timp se repeta povestea dar multumesc frumos pentru raspuns
Multumesc mult de tot pentru raspunsul tau, chiar asta o sa fac cred ca nu i-a fost data o lectie si de aia face asa :-) te pup
Atunci poate ar fi cazul sa-i dai o lectie, daca tu consideri ca acest comportament al lui te deranjeaza si chiar nu poti sa-l accepti, poti sa te desparti sau sa-i bati apropouri directe, sa vezi daca conteaza asta pentru el, daca isi schimba comportamentul.Pentru ca multi fac asa din cauza ca au impresia ca noi iertam orice pentru dragoste, si asa e, noi, femeile, iertam- pana in punctul in care plecam, iar cand o facem, de obicei e pentru totdeauna. Bafta!
"in viata nu esti om daca nu ai bani" trebuie sa o tin minte pe asta.
"am inceput sa imi ocup timpul cu invatatul pentru bac". Ei uite, vezi? Tocmai cand ma gandeam sa dau un raspuns, l`ai stricat cu aceasta afirmatie.Acum trebuie sa te intreb si cati ani are el ca sa nu excludem faptul ca poate te vede doar o pustoaica si ii este rusine de acest lucru in fata colegilor lui.
Varianta scurta ar fi sa-l lasi, relatiile la distanta nu rezista prea mult in timp, sunt o raritate si aparent el este mai indragostit de munca lui decat de tine.Ideal ar fi sa-ti gasesti pe cineva care sa stea langa tine, locuri de munca sunt peste tot.Trebuie sa fii putin egoista si sa te mai gandesti si la tine.Esti tanara si iti doresti mai mult de la viata.De ce sa te plafonezi inca de la inceputul ei?
Eu zic, sa vorbești deschis cu el, despre situatia asta si sa cadeti de comun acord la o intelegere...dar ia in calcul, ca distanta distruge relatii, si ca e normal sa te indepartezi unul de altul!
Bună. Eu spun sa vorbești lucrurile astea deschis cu el, spune-i ce simți, dacă el te va lua în ras sau nu va vrea sa discute cu asta, lasa-l in pace. ai alte lucruri mai importante de care sa te ocupi acum.
Te pup și sper sa ai succes.
Am vorbit de foarte multe ori cu el, a inteles, dar dupa un timp se repeta aceeasi poveste.
Multumesc pentru raspuns
Am vorbit cu el de foarte multe ori si a inteles dar dupa un timp incepe din nou aceeasi poveste. Multumeac pentru raspuns te pup
Remusopen întreabă: