| AlinaValentina97 a întrebat:

Am o relatie de 2 ani cu un baiat, dar de cateva luni nu ne mai intelegem deloc. Ne certam in fiecare zi, el a devenit foarte incapatanat, face numai ce vrea. Mi-a cam dat de gandit. Astazi am fost intr-un magazin si amandoi ne-am luat cate ceva si el a spus ca vrea sa platim separat, fiecare cu bonul lui. I-am spus ca nu are rost, daca suntem impreuna de ce sa platim reparat? Si la casa cand am ajuns i-a spus vanzatoarei sa faca bonuri saparate. M-am simtit ciudat....Cand i-am spus de ce a facut asa a spus ca asa a vrut, am vreo problema? Nu stiu ce sa fac, sa continui sau sa ma opresc? Pur si simplu s-a schimbat relatia. Scuzati greselile gramaticale.

3 răspunsuri:
| AndCat26 a răspuns:

Poate ca a mai aparut inca cineva in viata lui.
Mai bine luati o pauza, va ganditi mai bine la ce trebuie sa faceti.Si pe urma discutati si vedeti ce decizie luati.

| girlpoisson555 a răspuns:

Dacă tu nu te simți în largul tău nu văd de ce ai mai continua. Bun înțeleg 2 ani de relație, dar nici să stai lângă cineva care se comportă ciudat cu tine fără să-ți spună motivul. Expune-i problema ta, dă-i de ales, ori vă reveniți la normal, ori fiecare cu "bonul lui". Tu ști ce îți dorești cu adevărat, noi doar ne expunem punctul de vedere. Repet, dacă nu te simți bine în relația pe care-o ai, lasă cei 2 ani în urmă și ia-o de la capăt, mai sunt băieți fel și fel, care probabil se vor comporta mult mai frumos cu tine, totul este să ști ce vrei de fapt. Baftă. :*

| Iridescent a răspuns:

Vorbeste cu el...numai asa poti afla care este problema.Comunicarea este foarte importanta.