Nu o sa gasesti niciodata pe cineva cu care sa nu te certi si mai ales sa fie asa cum vrei tu, adica toul sa fie roz, toti ne certam si daca te consoleaza cu ceva....si eu ma cert zilnic din motive banale iar dupa 10 min vorbim ca si cum nu s a intamplat nimic, intr-un cuplu, cineva trebuie sa cedeze, altfel nu va merge relatia[in cazul tau vad ca tu esti cea care cedeaza]referitor la viitorul tau...numai tu stii daca simti ca poti avea un viitor cu prietenul tau
Da..nu esti singura.dar dragostea invinge orice.te inteleg perfect..lasa de la tine, dar nu te lasa calcata in picioare....cand e calm, si sunteti intro stare buna amanoi clariificati ce ar trebui sa dispara in relatia voastra si pe urma va fi bine. sper ca te-am ajutat. funda? :*:*
Buna.am trecut destul de mult si ma refer in relatia mea actuala. draga mea, poate este lipsa de comunicare intre voi doi de va certati mai mereu, de ce nu incerci sa aflii ce se intampla cu el? i-al intr-o zi puneti0va la o cafea sau la un suc amandoi si discutati serios,intreaba-l ce se intampla cu el de o vreme de se cam raceste fata de tine? daca tu nu simti ca nu este omul perfect pentru tine atunci de ce stai alaturi de el? sa suferi mai mult? e delicata situatia. il iubesti, mi-am dat seama din ce am citit.dar gandeste-te la tine, nu e un gest frumos ce iti zic eu acum dar controleaza-l in tel o data cand ai ocazia poate iti ascunde cv, sau ma rog, poate are vreo problema pe care nu vrea sa o impartaseasca cu nimeni, iti zis asta pentru ca si eu am trecut prin asa cv.si stiu cat de greu este dar intai afla ce se petrece cu el si dupa aia ia o decizie dar sa fii sigura de ce o iei..multa bafta si sper sa fie totul ok!
Buna. Recent am trecut, inca a fost mult mai rau si tocmai de aceea, s-a terminat... si tot din partea lui. Ceea ce nu a fost corect.
O sa ajungi sa ierti multe si sa treci cu vederea pana cand o sa i se urce la cap. Oricum, aveti deja 2 ani de relatie si totusi e pacat sa lasati niste certuri sa va strice relatia. Ar trebui sa vorbesti serios cu el, sa-i spui despre ce te macina pe tine, spune-i ca iti este teama sa nu se ajunga la ceva rau si mai ales, voi nu erati asa inainte. Vorbeste cu el orice.
Daca vezi ca tot asa continuati, certuri si alea, alea iar daca va fi tot asa orgolios, nu va lasa de la el... atunci nu o sa mearga, categoric!
O sa-ti dai seama singura cand trebuie sa pui punct draga mea. Incercarea moarte n-are, asa ca mai da-ti-va o sansa.
Iubiti-va mult!
Buna! Si eu am avut o relatie de 3 ani,am crescut imreuna, ne-am maturizat, am trecut prin multe certuri si intamplari dar au existat si momente frumoase deoarece prima iubire nu se uita niciodata, insa totul s-a terminat deoarece banuitasm ca ma insala si era cumplit sa treiesc cu acest sentiment, insa am incercat sa trag de relatia asta cu toate puterile dar pana la urma mi s-a confirmat acest lucru si a trebuit sa o iau de la capat.Dar cu toate astea nu stiu daca vreodata o sa mai simt ce am simtit pentru el, am alta relatie cu un baiat minunat dar parca lipseste ceva uneori.In fine... sa nu ne abatem de la subiect! La tine nu este cazul cu inselatul,ci cu certurile si orgoliul,uneori sa stii ca certurile sunt amintiri frumoase, din lucruri care logic nu ar trebui sa te certi, iar indragostitii se cearta!e ciudat.
Rezolvarea la problema ta, dupa parerea mea, este ori comunicarea ori acceptarea. Vorbeste cu el si spune-i ce simti, ajungeti la o intelgere sau accepta-l asa cum e si bucura-te de relatie. Daca inca va iubiti o sa iti fie foarte greu sa te desparti si sa va indepartati unul de altul.Eu zic ca situatia nu e asa grava daca va iubiti.Multa bafta! Te pup si toate cele bune!
Dupa cum ai spus si tu ati avut in trecut multe probleme care v-au ajutat sa va maturizati, asa ca nu inteleg de ce iti faci atatea probleme ca va certati prea des. Lucrurile astea sunt normale si va intaresc relatia. Oricat ai cauta pe cineva cu care sa te intelegi perfect, tot nu vei gasi, caci certurile si discutiile in contradictoriu fac parte din viata noastra, dar in limita bunului simt. De ce sa te gandesti sa abandonezi relatia? Pentru ca se poarta el urat cu tine uneori? Dar te-ai gandit vreodata daca momentele acestea nefaste, le intrec pe cele in care este dragastos cu adevarat si iti arata ca te iubeste din inima? Tu ar trebui sa stii cel mai bine lucrurile astea, chiar tu spui ca inca mai simti acei "fluturasi in stomac", ceea ce este minunat. Eu zic ca ar trebui sa il intelegi si pe el, pana si tu zici ca esti orgolioasa, asa ca nu-i poti cere cuiva perfectiunea cand tu insuti esti constienta de propriile defecte. Intr-o relatie sanatoasa nu pot fi lucrurile mereu roz, trebuie sa mai existe si momente tensionate pentru a putea pretui si mai mult clipele in doi incarcate cu multa dragoste si pasiune.
Chiar ai o mare problema. Tu doresti mai mult de la ceasta relatie, dar el? Poate ca el e multumit numai cu partea de sex. Intr-o relatie, fiecare trebuie sa lase de la el in favoarea celuilalt. Relatia trebuie si construita, dar sa doreasca ambii parteneri.
linarkfts întreabă: