Pai relatia voastra s-a cam racit din ce am citit eu aici. Incearca sa vorbesti cu ea calm si rationalm intreab-o de ce este asa cu tine si poate veti rezolva. Dar daca ei nu-i pasa de tine sau nu vrea aceasta discutie, e clar ca nu mai aveti un viitor.
Mult succes, toate cele bune.
Simplu. Pragul de 3 ani. Se apropie. In corpul uman au loc modificari chimice, cand ne aflam intr-o relatie, chimicale care usor, usor sunt diminuate in aliberarea lor, iar dupa 3 ani, se opresc. Relatiile care merg dupa acest prag, au la baza sau au dezvoltat, o legatura mai mult decat chimica.
Daca de acum va certati din orice, mai ales ca nu intelege anumite lucruri, nu cred ca mai are sens sa fiti impreuna. Si a gasit repede un motiv pentru care sa va despartiti, asa ca, raspunsul nu este ceea ce sperai ca va fi, gaseste-ti alta fata.
Deci sa vezi cand ese in oras si cand o vezi sa ii aduci un cadou care stii ca ii place si sa iti ceri scuze sau sa zici ceva romantic care ii place ei! Si cand va certati sa incerti sa eviti asta si sa ii zici ca "-Vreau sa evit cearta ca nu vreau sa ma mai cert cu tine canu vreau sa ne certam!"Si sa vezi daca merge!
Te sfatuiesc sa o lasi in pace si sa iti vezi de viata ta. Isi va da seama ce a pierdut dar va fi tirziu. Nu are rost sa insisti, ca ea daca a ales asa inseamna ca asa a vrut.