. Pai uh esti intr-o situatie foarte grea. acum trbbuie sa te gandesti asa. " CA DACA IL IUBEAI CU ADEVARAT PE IUBITUL TAU NU TE INDRAGOSTEAI DE ASTA" daca nu erau verisori era foarte simplu. adica. daca el e placut in alta tara. fara suparare da poate si el te insala ..sau nu stiu. da gandeste-te k e mult timp pa care nu il petreceti impreuna si foarte putin pa care il petreceti. dupa parerea mea... ar trebui sa il alegi pe verisorul prietenului tau ..pentru k ..nu conteaza prin cate ati trecut sau ca sunteti de doi ani impreuna ..sau ba da conteaza dar totusi. atunci a fost "vremea lui" acum e vremea lu asta. in fine. uh trebuie sa alegi. alegerea ta e cea mai importanta. da gandeste-te k dca. o sa fii cu verisorul prietenului tau. iubitul taw se va suparaaa foarteee rauu. si nu stiu ..am zis esti intro situatie foarte grea. nu prea stiu ce sa iti zic
Lasa lucrurile sa mearga de la sine...vezi ce se intampla, daca verisoru vine de doua ori pe an in tara poti sa ai o relatie cu ambii, doar sa nu afle...acum intrebare:ce cautai la verisorul lui?
Nu te mai gandi la verisorul lui.Nu merita sa distrugi o relatie de 2 ani pentru el...parerea mea
Am vazut ca cineva ti.a scris ca poti sa fi cu amandoi numai sa nu afle.Din cate ai scris tu mai sus nu reiese ca esti o curva asa ca nu te sfatuiesc sa faci asta.
Concertreazata la iubitul tau daca de asa mult timp sunteti impreuna.Nu ar avea rost sa te combini cu baiatul ala daca vine numa de 2 ori intr-un an in tara ta. Daca si te combini cu el de unde sti ca el nu te inseala daca nu va vedeti macar in fiecare 2 zii? Ramai cu vechiul tau iubit si gandeste-te de 2 ori inainte de ai face ceva prostesc!
Parerea mea e sa fii cu iubitul tau, cu verisor poate sa se intimple un lucru mekanik kati place de el va pleca sil vei uita dar dar pe iubitul tau il kunosti deja de 2 ani si ii stii toate minusurile si plusurile la fel ca si el pe ale tale.Fii deamna si nul trada pe iubitul tau. fundita?
Nu ii verisorul meu ii varisorul lui
Cred ca a fost bine ca te-ai oprit...gandestete ca este verisorul tau, iar apoi ca l-ai rani pe iubitul tau...cred ca trebuie sa te concentrezi mai mult asupra relatiei tale
Anonim519 întreabă: