La varsta voastra cel mai indicat ar fi sa intretineti/sa practicati in primii ani de relatie asa numitul petting care poate fi considerat un excelent inlocuitor al sexului. Chiar din definitie reiese ca acest cuvant "petting" provine din englezescul "to pet" si inseamna a mangaia si a dezmierda. De fapt, petting-ul corect reprezinta totalitatea sarutarilor, atingerilor, mangaierilor, extinse pe intregul corp in vederea excitarii locurilor/zonelor erogene ale partenerului. In acest caz, totul este permis, adica cunilitia (linsul "pasaricii") cat si sexul oral, insa este interzis cu desavarsire sexul real, adica penetrarea vaginala. Petting-ul reprezinta totalitatea jocurilor erotice si sexuale si din acest motiv este cea mai tandra, frumoasa si pasionala activitate in care poti sa incerci orice iti face placere cu conditia sa reusesti sa respecti regula de baza, de a nu depasi limita obligatorie impusa; se permit toate perversiunile si/sau fanteziile sexuale adica totul... mai putin penetrarea. Prin petting se intelege practicarea acelor actiuni la care poate recurge o perechea de adolescenti care inca nu si-a inceput viata intima, dar care cauta totusi sa-si provoace reciproc placere sexuala care sa se finalizeze prin orgasm si ejacularea. Petting-ul este o forma de provocare a placerii sexuale la tinerii care inca nu si-au inceput viata intima, sau altfel spus, petting-ul se considera a fi un joc erotic (soft sau hard, dupa numarul de haine pe care le pastrezi pe tine...), a carui scop final este obtinerea placerii maxime. Altfel spus, petting-ul se doreste a fi alternativa aproape reala a actului intim pentru tinerii virgini, o alternativa de "sex surogat" pentru cei ce vor sa-si pastreze (inca!) virginitatea. Succes si satisfactii in cazul in care vei accepta sa practicati asa ceva. Multa sanatate!
Merita sa incerci, dar nu acum si daca lui tot ii este indiferent, chiar ca nu merita onoarea aceasta. Faptul ca pe tine te arde nerabdarea de a deveni inca de pe acum femeie, este pe undeva de inteles, dar crede-ma ca merita sa amani "evenimentul".
Buna,
Pettingul are mai multe etape. Cu haine, pe sub haine, fara o haina, 2, 3, fara haine deloc. De la soft pana la hard (cu mana pe acolo si inauntru). Si la un moment dat o sa contribui si tu, poate.
Asta va pregateste sa faceti dragoste, adica sex. Si sex se face in doi, adica nu unul cu sapa si altul cu mapa . Mai schimbati rolurile din cand in cand. Dar depinde cum va place.
O puteti lua incet ca nu va alearga nimeni si va pregatiti mai bine.
Bafta!
E ceva foarte normal, mai ales la varsta voastra, si ca aveti 2 ani de relatie, el e baiat si normal ca vrea, deci vorbeste mai deschis cu el despre asta si bafta
Da, ar trebui sa treceti la pasul urmator. Petting-ul e recomandat pentru inceput, dar sinur sfat pe care ti-l pot da e sa nu iti fie jena sa pui mana pe ea..stiu ca asta suna ciudat.dar nu e nimic stanjenitor si tu trebuie sa ai contributie pentru a iesi totul bine. E foarte placut sa expermientezi tot corpul partenerului, vei vedea.
Meh, eu spun sa mai astepti. Adica cel putin pana faci 18 ani in caz ca iubitul e deja major. Ideea e ca dragostea adolescentina vine si trece. Sunt multe fete care au facut sex la varste fragede, s-au despartit de prieten si au intrat intr-o stare de "M-a dezamagit, i-am dat totul...cum sa mai am incredere in cineva". Nu trebuie sa traiesti cu regrete ca ai facut/nu ai facut ceva. Daca simti ca esti pregatita si ai incredere deplina in el, go ahead! dar nu uita, eu fiind baiat imi permit sa-ti reamitesc de faptul ca sexul masculin nu e atat de prost. Adica sunt masculi ce stau dupa o fata pana la sex iar mai apoi cauta altceva fiindca interesul piere in timp. Si sa o luam asa, daca a rezistat 2 ani, nu mai rezista 1 fiind iubire asa mare intre voi?