| pisiccc a întrebat:

am o relatie de 2 luni,simt ca tipul ma iubeste si imi deovedeste asta pe zi ce trece, dar exista o problema deocamdata doreste ca relatie sa fie ascunsa de ce?

Răspuns Câştigător
| MiruD a răspuns:

Buna. Eu as vrea sa te intreb ceva: Ce motive ar avea sa isi doreasca asta? Ti-ai pus intrebarea asta?
Sa nu fii cumva "a doua" sau sa ii fie rusine cu tine, sau se fereste de parinti, prieteni... Cine stie. Vorbeste deschis cu el si incearca sa afli motivul. Nu e frumos ca o relatie sa se "faca" pe ascuns.
Bafta happy

| pisiccc explică (pentru MiruD):

O sa incerc, multumesc :^

| MiruD a răspuns (pentru pisiccc):

Cu placere :*

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pentru ca deja mai are o relatie pe care nu doreste sa o rupa, si/sau ii este rusine sa iasa in lume cu tine.

| sofisis a răspuns:

Poate are pe alta, poate ii e rusine cu tine...cauze sunt multe. Oricum, nu e deloc semn bun ca te ascunde.

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Doamne nu ma gandeam ca baietii pot face chestii d`astea happy adica se poate doar daca are alte ganduri cu tine daca te iubeste... mda... nu m-as vedea sa fac chestia asta mai ales ca fetele sunt alea mai rusinoase si nu prea le place in public de exmp sarutu` in public si chestiile astea happy Mda nu-l inteleg. Sfatul meu intraba-l poate nu e din niciun motiv grav. Bafta!

| DulceLup a răspuns:

Inseamna ca simturile tale se inseala amarnic.
Normal ca 'iti dovedeste'. Omul vrea aventura. Trebuie s-o mascheze intr-un fel.