Si eu am dat la facultate si am reusit dar nu m-am lasat de prietena pe acest motiv. Eu stiu? Poate ca omul este mai slab de inger! Cam complicata situatia mai ales ca zici ca-l iubesti. Parerea mea este ca ar trebui sa fii mai atenta la ce face. Poate ca s-a saturat.
Baiatul ala nu stie ce pierde.
Cand o asemenea fata il iubeste... este foarte norocos si ma intreb de ce face asta. Cum ai zis si tu, iubirea, nu e cert daca mai simte ceva, adica momentan el vrea sa intre la medicina, este de inteles.
Eu zic sa astepti pana cand are admiterea. Dupa o sa vezi ce se intampla.
Mi se pare ca asta e un pretext. Isi poate face timp o oră pe zi sa te vada sau sa iesiti doar in weekend. El are n probleme, iar tu ești pe ultimul loc. Nu e ok.
Încearcă sa te mai detasezi, sa nu te mai agati de el. Tu speri ca lucrurile să revină la normal după admitere, dar risti sa suferi o dezamagire. Nu face nimic pentru cineva care nu are timp de tine si nu-i mai plânge atat de mila. Si el, la rândul lui ar trebui să faca lucruri pentru tine.
Avem aceeasi problema. doar ca eu sunt baiat. si prietenea mea vrea la medicina. si chair daca locuim la 5 minute de mers pe jos unul de celalat. nu ne am mai vazut de pe la inceputul lunii ..de pe 3 cred. nu stiu ce sa zic/cred. e cam maro situatia eu unu deja am obosit sa tot incerc sa schimb ceva. las la voia sortii. ce o fi o fi.