| izsz a întrebat:

Am o relatie de 4 luni, de cand ne-am impacat, asa avem un an si. Chestia e ca el invata mereu si are multe probleme pe cap, e mai complicat, vrea la medicina, si a trebuit sa ne despartim fiindca el a zis ca nu vrea sa ma tina legata de el si sa nu putem avea o relatie normala fiindca el nu poate acum. Eu am spus ca il inteleg si ca putem trece peste asta impreuna si il astept pana cand da admiterea. A trecut o luna de la asta, toate frumoase, nu vorbim asa des, nu ne vedem asa des, la saptamana. Eu plang de cateva zile, el mi-a zis acum o saptamana ca, daca mai plang si sufar ne despartim, vrea sa fiu fericita, dar eu cu el sunt fericita si nu vreau sa ne despartim doar fiindca el nu poate momentan sa aiba asa mult timp de mine, eu il inteleg, dar ma doare. De exemplu ieri am vorbit doar dimineata putin fiindca am fosrt certati de la o prostie si apoi aseara putin si a adormit fiindca era foarte obosit si nu am vorbit mult dor ce faci si inca putin ne-am lungit. Imi este frica sa il pierd, daca nu il mai intereseaza asa mult de mine fiindca are atatea probleme pe cap. Eu zic ca daca nu ma iubea nu mai ramanea acum cu mine in ciuda problemelor pe care le are. Eu nu stiu ce sa mai fac, am spus ca il astept si il sustin pana cand da admiterea, dar stau cu stres incontinuu fiindca ma intreb daca ma mai iubeste sau ii mai pasa de mine. Ajutat-ma nu stiu ce sa mai fac, de despartit eu nu vreau fiindca il iubesc si il inteleg ca are atatea pe cap.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si eu am dat la facultate si am reusit dar nu m-am lasat de prietena pe acest motiv. Eu stiu? Poate ca omul este mai slab de inger! Cam complicata situatia mai ales ca zici ca-l iubesti. Parerea mea este ca ar trebui sa fii mai atenta la ce face. Poate ca s-a saturat.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Baiatul ala nu stie ce pierde.
Cand o asemenea fata il iubeste... este foarte norocos si ma intreb de ce face asta. Cum ai zis si tu, iubirea, nu e cert daca mai simte ceva, adica momentan el vrea sa intre la medicina, este de inteles.
Eu zic sa astepti pana cand are admiterea. Dupa o sa vezi ce se intampla.

| raluk27 a răspuns:

Mi se pare ca asta e un pretext. Isi poate face timp o oră pe zi sa te vada sau sa iesiti doar in weekend. El are n probleme, iar tu ești pe ultimul loc. Nu e ok.
Încearcă sa te mai detasezi, sa nu te mai agati de el. Tu speri ca lucrurile să revină la normal după admitere, dar risti sa suferi o dezamagire. Nu face nimic pentru cineva care nu are timp de tine si nu-i mai plânge atat de mila. Si el, la rândul lui ar trebui să faca lucruri pentru tine.

| xulescu123 a răspuns:

Avem aceeasi problema. doar ca eu sunt baiat. si prietenea mea vrea la medicina. si chair daca locuim la 5 minute de mers pe jos unul de celalat. nu ne am mai vazut de pe la inceputul lunii ..de pe 3 cred. nu stiu ce sa zic/cred. e cam maro situatia laughingeu unu deja am obosit sa tot incerc sa schimb ceva. las la voia sortii. ce o fi o fi.