Personal cred ca te simti aiurea din cauza ca iubitul tau ti-a spus ca a fost numai cu blonde, si ca la inceput era un fel de joaca.
Ar trebui sa te simti speciala, pentru ca esti unica bruneta din viata lui. Daca s-a combinat cu tine ( desi doar pentru a uita pe cineva ), inseamna ca i-a placut aspectul tau fizic, asa ca numai te axa pe asta.
Ar trebui sa vorbesti serios cu el pe tema asta, a si faptului ca te simti in plus, nu in largul tau. Si despre aspectul tau fizic, daca ti neaparat. Si despre folosit, iubit sincer, bla bla. Toate astea intr-un cadru linistit, cu vorbe calde, cu calm. Sa nu para o cearta. Apoi, daca-l ierti sau nu, daca e ceva gresit sau nu, tu decizi.
Fii naturala...
Nu il omora cu discutiile dar nici nu il ignora. Pur si simplu comportate normal si credel pe cuvant ca te place. O relatie de 5 luni nu e una scurta. Chiar daca la inceput te-a folosit in decursul a 5 luni au iesit sentimentele la iveala.
Si ce daca ii plac blondele tupeiste? Tu nu esti una si asta te face mai speciala. Nu conteaza aspectul si personalitatea, ce ce esti in interior. O scarba ca majoritatea blondelor sau o simpatica. Te iubeste, si ar trebui sa crezi asta, pentru ca daca il tot freci la ridiche, se va enerva, si va spune ca nu merita efortul ( cazul tuturor ). Ai incredere in tine si in el...
Succes... fundita?:*
Pai sa zicem ca si eu am o relatie asemanatoare.inafara de faptul ca nu au sunt 5 luni.sunt aproape 3 ani.si ca el e cu un an mai mic decat mine.aaa.si nu o fost cu mine sa uite de fost.si eu ma simt cateodata in plus pentru ca eu sunt unpik mai timida.etc etc.si el e.sa zic asa.un baiat care nu ii de nasu meu.si eu am simtit ce simti tu.cateodata aveam impresia ca nu ma iubeste.dar si el simtea la fel din partea mea.am incercat sa petrecem mai mult timp impreuna chiar daca el e destul de ocupat.si acum nu mai am nici o neintelegere.ma iubeste, il iubesc si nimic nu poate schimba asta.deci eu te sfatuiesc sa iesiti mai mult impreuna si sa vb si ca niste prieteni foarte buni ca sa va castigati increderea completa.
Buna Diamond! O alta compunere de succes,multa naratiune,mult dramatism,implicarea eului, sentimentele tale,,, frumos! 8/10! Acum sa tratam ca atare! Multumim ca ne-ai impartasit o experienta de viata! Parerea mea este ca tu te simti subjugata de imaginea "blondinelor" in viata prietenului tau! Eu unul,baiat fiind, imi plac toate tipurile de fete(brunete,roscate,blonde)! Tu trebuie sa capeti incredere in tine si trebuie sa te convingi ca esti mai buna decat "celelalte"incercand sa il faci pe prietenul tau sa se simta bine (nu la sex ma refer,acum depinde si de varsta ta, dar daca nu ai cel putin 18, Nu sex)! Ci experiente frumoase,imbratisari,apusuri de soare de neuitat,sa faci astfel incat sa va simtiti bine impreuna de fiecare data! Astfel cand te simti in plus eu te sfatuiesc sa il iei in brate pe neasteptate sau sa il saruti usor ca sa ii arati ca il iubesti neconditionat! Oricum daca spui ca el iti spune ca te iubeste si nu pare tipul de gen care spune "te iubesc"avand numele altei fete pe buze atunci e OK(vezi Smiley -my dreamgirl)! Deci si "in consecinta"profita de el,de timpul petrecut impreuna si fa ca si tu sa te simti bine alaturi de el,sa nu ai temeri, sa fi dezinvolta fata de el, arata`i ce simti! Bafta multa:*
Yo zic ca ar trebui sa fii nesimtita cu el si sa nu-l mai bagi un timp in seama ca intr-un fel cam l-ai sufocat pe bietu baiat ca sa vada si el cum este sa te simti prost...o sa vezi daca te iubeste o sa vina dupa tine si o sa te intrebe ce e cu tine ca nu te mai comporti asa cu el daca nu iti zice nimic inseamna ca nu tea placut. sper ca ti-am fost de ajutor
1) ador fetele ca tine
2) Eu cred ca el doar te folosit si tu te-ai lasat dusa de val de frumusetea lui...