anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie de 9 luni. ( am 17 ani si prietenul meu are 19 ani ) Eu sunt virgina, bineinteles el nu este. si tot ma invita la el acasa, imi cere sa fac dragoste cu el. dar il refuz. Cand ma duc la el acasa incearca sa ma dezbrace, imi pune mana pe sani, imi baga mana in pantaloni. Nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma. Multumesc.

12 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Pai totul depinde de tine. Crezi ca esti pregatita pentru a-ti incepe viata sexuala? Daca nu esti, spune-i-o. Nu-i nicio rusine.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Pai stiu eu...e prietenul tau de 9 luni? Ne dai impresia ca-i un violator. Tu in loc sa discuti cu el despre asta ne intrebi pe noi? Comunicarea inseamna totul intr-o relatie. Nu esti pregatita pentru sex? spune-i Nu esti pregatita nici macar pentru petting sau sa faceti eventual dragoste fara penetrare? Spune-i si asta.

Te va parasi? Pai stiu eu...de ce te-ai implicat intr-o relatie daca nu esti pregatita? O relatie presupune sex altfel ar fi ca si cum ai vorbi cu frizerul despre vreme si stiri politice.

Logic intr-o relatie in care el o iubeste pe ea SI pentru motivele profunde ce definesc o iubire serioasa, el o va astepta. Pana si-ntr-o astfel de relatie daca-l pui sa astepte doi ani ...nu stiu daca o va face. Hotaraste-te bine ce vrei si spune-i-o.

greece12
| greece12 a răspuns:

Inceteaza sa mai mergi la el acasa,asta in primul rand.
Si spune-i ca indiferent ce vrea el,tu esti cea care va decide cand sa-ti incepi viata sexuala.
Daca-i place.
Nu ai nici un motiv sa te simti complexata sau sa te jenezi,el nu se jeneaza sa te pipaie si sa traga de tine, impotriva vointei tale.
Sa spui NU, este cel mai firesc lucru!
Cere-i efectiv sa respecte sensibilitateta ta si sa inceteze.
Daca nu cumva vrea sa crezi ca tot ce doreste de la tine e sexul.
Si, pana intelege, nu-i mai fa vizite acasa.

| rabbit2014 a răspuns:

Daca tu nu vrei si el aproape te obliga nu ceda, poate o sa iti para rau. Evita sa te duci la el si spune-i de ce

| xVictor a răspuns:

1. Tu decizi
2. Dc te mai duci la el acasa?
3. Oricum ti le-a simtit vazut etc deci da-i bataie
4. Nu incepe de acum daca ii convine cand vrei u bine de nu tot bine
5. Daca are obiectii le lamuresti la tine acasawinking succes o sa ai nevoie pentru a scapa nebatutalaughing

| AdrI4NNN a răspuns:

Ai nevoie de raspunsurile noastre pentru a decide?
Eu zic sa astepti pana vei fi pregatita, daca tu crezi ca e mai bine sa n-o faci atunci nu o faci, daca te iubeste va intelege nu? :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E vina lui.
E vina lui ca nu stie cum sa te pregateasca, daca deja dupa noua luni nu a miscat nimic in pat intre voi.
E vina lui ca e prea brusc, cred eu, poate ma insel, din ce povestesti tu aici.
E normal ca orice baiat (si ca orice fata... orice ar zice ipocritii) sa isi doreasca, mai ales dupa atata timp.
Ce te opreste? De ce ti-e frica? Ce ai de rezolvat? Ce pierzi? Ce castigi? Conteaza si dorinta ta, dar si a lui, astfel incat ca relatia sa decurga armonios, stii asta, nu?
Discutati, fara rusine, vedeti unde e problema, in atitudinea lui, si in a ta. Nu putem noi sa luam legatura cu el sa iti rezolvam problemele, sunteti un cuplu de doi.

| ClauditaSmile a răspuns:

Ori nu te mai duci la el acasa ori te duci la el acasa si faci sex cu el

| AndyLavy a răspuns:

E simplu. daca nu vrei sa faci sex cu el, si nu te simti pregatita etc... lasa-l si cauta-=ti altul. e norml ca el la 19 ani dupa 9 luni sa vrea sex. daca tu nu ii oferi lasa-l sa se duca sa caute in alta parte.

| WildLatte a răspuns:

Buna! In primul rand nu te mai du la el acasa. Te cheama la el cu un motiv pe care si tu il stii... vrea sa faci dragoste cu el.
Nu stiu ce iubit e asta daca nu te intelege. Persoana iubita ar trebui sa te inteleaga, nu sa te forteze sa faci un lucru pe care TU nu ti-l doresti.
Te-ai gandit vreodata la asta?
Din cate ne-ai spus pare cam obsedat, nu se poate abtine deloc si prefera sa te pipaie si sa traga de tine. asta nu-i normal.
Vorbeste cu el si spune-i clar ca nu esti pregatita si nici nu-ti doresti sa-ti incepi viata sexuala, daca tot nu intelege. pleaca, nu te merita.
Daca te iubeste cu adevarat o sa te inteleaga!

| trixiiie a răspuns:

Omul ăsta vrea cu orce preț sex, iar mie nu îmi place asta. CÂnd iubești cu adevărat, aștepți la nesfârșit pentru o persoană să ți se dăruiască.
Știu că 9 luni înseamnă ceva și îl iubești, dar cel mai bine e să pui punct relației. Persoanele de genul ăsta... pot să vrea mâine o cu totul altă fată și tu să rămâi cu buza umflată.
Nu merită să suferi, ești în floarea vârstei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa te ajutam, vrei sa sunam la politie cand te mai duci pe la el? Daca tii la el si vrei sa faci pasul asta, fa sex cu el. Daca nu esti sigura, mai asteapta. Atat de simplu.