| mariaaaaaaaaaana a întrebat:

Buna tpu.am o relatie de 9 luni si simt ca nu mai merge.nu e ceea ce vreau.prietenul meu îmi displace pe zi ce trece.nu îmi place sa mă sărute intr una sa mă mângâie sau altele.imi pun un semn de întrebare si ma gândesc ca poate nici fără el nu îmi va plăcea.mie îmi place de altcineva cu care am vorbit înainte sa fiu cu prietenul meu.iar acel cineva nu a mai vrut sa vb pt ca a plecat la facultate la fel si prietenul meu.probabil a vazut ce bine îmi merge relatia si am început sa mai vorbesc cu el. probabil ii pare rau ca nu a încercat.priblema e ca ei sunt prieteni si tipul pe care îl plac sigur nu va lăsa o prietenie pt o iubita.chiar daca ma despart de prietenul meu, stiu ca eu si tipul pe care îl plac nu prea vom avea o sansa.nu vreau sa mă despart de el doar din cauza asta, ci si pentru ca nu ne intelegem.insa nu stiu cum sa mă despart de el si cu ce sa începsad..sau ce sa fac in continuare.

4 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Nu iti place sa te sarute si sa te mangaie? dar ce ai vrea sa te dea cu capul de pereti? stiu e prea in c...u tau si vrei spatiu pentru ca simti ca il ai, dar cand nu o sa il mai ai poate va fi naspa.Eu zic sa o lasi balta cu prietenu lui, vei avea de suferit.bafta!

| NameHarris a răspuns:

Si cand nu va saruta si va mangie ziceti ca sa indepartate de voilaughing Cine va mai poate incelegehappy

| EaSports a răspuns:

Maria, tu nu iubesti! Tu nu stii ce inseamna iubire, serios... nu te supara... dragostea dupa cate stim exista din doua persoane baiatul si iubita lui si gata, alte terte persoane sunt in plus. Tu ai doi baieti pe plac, deci de unul de folosesti, de altul ai vrea sa te folosesti, dar exista acesta. Nu vreau sa ti se intample asa si cu acela cum se intampla si cu acesta. Daca vrei sa te desparti de el, trebuie sa-i spui exact in fata ceea ce simti, fara sa alcatuieti ceva motive ca el este vinovat. Dar tine minte un lucru ceea ce vei face cu el, neaparat cineva va face cu tine. La inceput cautati frumusete fizica in baieti, apoi veti cauta frumusete sufleteasca, veti vrea ca sa va iubeasca, sa aiba grija de voi, dar nu veti avea, fiindca el este frumos. Baietii frumosi mereu sunt cu mai multe fete, vreti sau nu vreti. Nu distruge un suflet, caci mereu pedeapsa vine mai mare.

| ALLiNNaMiRRaBella a răspuns:

Cel mai simplu și mai sincer mod de a te despărți de cineva este să îi spui EXACT ce gândești.
Dacă îi spui că nu-l mai vrei și devine cerșetor sau agresiv înseamnă că ai avut dreptate și trebuie să fii fermă pe poziție.