| underground22 a întrebat:

TPU! Am o relatie de aproape 1 an si cred ca a venit timpul sa fac marele "pas". Pe 8 aprilie implinesc 20 de ani, si as vrea sa o fac atunci cu prietenul meu. Tin sa mentionez ca sunt virgina, si mi-e tare frica de prima penetrare.
Probabil deja suna patetic, dar o sa doara asa de tare cum ma sperie toata lumea? As vrea sa stiu niste tips-uri pentru prima noapte. Prezervativ vom folosi cu siguranta, dar pe langa prezervativ, ar trebui sa iau totusi pilula de dinainte pentru prevenirea unei sarcini nedorite? Ar trebui sa folosim lubrifiant? Daca da, ce marca?
Multumesc anticipat, Andreea.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prezervativul este cea mai sigura metoda contraceptiva si nu este nevoie sa mai folosesti nici o alta metoda. Gandeste-te ca metoda contraceptiva de tip pilula de a doua zi este o bomba cu hormoni, se ia numai la indicatia ginecologului dupa consult, la interval de minim 6 luni si maxim de 3-4 ori in viata.
Daca folositi lubrifiant, durerea va fi minima, mai ales daca esti dornica si excitata.

4 răspunsuri:
| euionutz a răspuns:

Draga...e prea tarziu...sa cicatrizat locul deja!

| R_8074 a răspuns:

Prezervativul e de ajuns si trebuie sa fie lubrifiat pentru ca te poti ranii. Si nu doar asa cum te sperie toata lumea, doare dar nu in halul ala, si eu eram speriata la inceput dar nu a fost asa dureros pe cat ma asteptam. Pilula de a doua zi o iei doar daca s.a rupt prezervativul sau ati facut.o fara

| mada_4477 a răspuns:

Stiu ca la inceput toate suntem foarte speriate,daca foloseste el nu are rost sa mai iei si u pilula,durerea nu e atat de mare pe cu spune toata lumea,toata treaba e sa nu stai stresata, si fi relaxata, bafta

| lauracraciun a răspuns:

Hehe.te felicit ca ai ajuns la varsta asta sa fii virginawinking.pai eu cred ca nu trebuie sa fii incordata.fii relaxata. pregateste camera cu petale lumanari, sa fie un spatiu restrans in care sa te simti bine.ar fi indicat o atmorfera romantica cu muzica lenta pe fundal ar fi superwinkingsa ai grija la protectie si indicat ar fi si ca prietenul tau sa fie cat mai tandru cu tinehee heesa aiba grija de tine sper sa iaca bine.si cu durerea stai linistita.nu la toate e la fel depinde cat de relazata esti. sper sa iasa binewinkingsucces si sa te simti in al 9-lea cer