Trebe sa folositi un lubrifiant si daca o sa te plangi in continuare de durere o sa te lase trebuie sa suporti nu ai de ales.
Eu cred ca nu esti pregatita pentru sex. Daca ai fi fost, nu ti-ar mai fi fost frica. Iar durerea si frica merg mana in mana. Pentru ca daca nu te poti relaxa, sexul devine un chin.
Daa estipregatta si vrei cu adevarat, lasa frica de-o parte. Adica, mereu cand vei incerca si nu vei duce a bun sfarsit, te va durea cate putin si frica se va aplifica, tinand cont ca nu esti suficient de relaxata din cauza ca tie teama, t doare si tot asa. Faci o data, rezisti si tu la durere, dupa care vei avea parte de placere.
Sau poti incerca cu anestezie locala. Cu spray, ca la stomatologie. Amorteste zona si nu mai doare.
Cred ca toate avem o teama cand o facem prima data Nu e chiar asa de rau daca stai relaxata sau macar daca incerci sa faci asta.
O sa ai o durere care dureaza cateva secunde, nimic mai mult. Dupa o sa iti placa mai mult decat crezi
Succes!
Eu zic sa iti iei inima in dinti si sa o faci cat mai repede, in caz contrar o sa caute la alta ce nu ii oferi tu!
Ar trebuii sa iei o pauza iar dupa aia sa incerci iarasi daca tot te doare si chiar ti-ai dori sa faci trebuie sa incerci.