Uite cum sta situatia, eu sunt baiat, am avut si eu o problema de genul, dar nu jucam alt rol decat al amicului tau care e acolo pentru tine tot timpul, asa ca o sa vorbesc din perspectiva asta:
Din moment ce prietenul tau a facut asta, s-a terminat orice speranta la relatie, nu te mai gandi la el, cauta-ti alt prieten, si taie legaturile cu cel dinainte.
Acuma ai 2 variante, poti sa il imbratisezi pe amicul tau care iti este loial sau iti poti cauta alt prieten si sa il lasi pe amic la o parte... totusi eu iti recomand puternic sa alegi varianta cu amicul, gandindu-te la cat a fost langa tine (daca zici ca a fost langa tine).
Daca il lasi jos pe amic, si el a fost cu tine la fel cum am fost eu cu respectiva, o sa treaca prin ceva probleme, tu nu o sa iti dai seama fara sa iti zica, probabil ca o sa iti afiseze zambete false pentru ca esti amica buna... ma rog, tu stii ce si cum, eu ti-am pus in fata o situatie aproape similara.
buna asta, buna chiar asa de rau par?
din pacate nu am inselat pe nimeni, am tras concluzii din lucrurile ce s-au intamplat
+1 si friend request de la mine