Raspunde-i, cu calm, ca e prea brutal in declaratii, sa mai modifice textul!
Apoi mai spune-i ce zicea un personaj din Idiotul) Aglaia, Printului Maskin:"In tine vorbeste numai adevarul curat, prin urmare esti nedrept!".
Pai atata timp cat nu ne-ai dat un exemplu nu prea ne putem da noi cu parerea. Poti sa incerci sa te porti mai frumos cu el si sa ii raspunzi calm ..sa nu te mai creada impotriva lui.
Nu crezi ca este timpul sa-l inlocuiesti cu un baiat capabil sa te respecte si care stie sa se bucure de prezenta ta? Nu de alta, dar tineretea este asa de scurta, de ce sa-ti pierzi timpul cu astfel de indivizi?
Sărut mîna, este evident că nu vă potriviti, si nu sinte ti pe aceiasi lungime de undă, nu reusiti să vă rezolvati problemele cu calm.Trebuie el să fie m ai îngăduitor cu tine, si iertător. Dar ce vîrstă ave ti voi doi? Si decît timp sinte ti impreună? Multumesc anticipat pentru răspuns.
Eu cred...ca ar trebui sa te schimbi si tu putin
nu stiu...iti dau un ex: daca el spune, sa mergeti la un suc..si chiar te poti duce, DUTE! acordai mai multa atentie!
ai o relatie de lunga durata! sfatuiti-va si voi...intrebati-va ce va deranjeaza unu la altu...si poate, poate iese ceva