| doracezara a întrebat:

Buna tpu.Am o relatie de mai putin de doua luni.Ieri iubitul meu a iesit la cafea cu doua colege.una din ele a vrut acum o luna sa o faca cu el.Ne am certat pe chestia asta.a 3 oara.mi a zis ca nu are nimic cu ea dar chiar nu avea ce sa faca in ziua aia ca aia l a sunat când era la el in poarta..si chiar ma suparasem.azi am fost la el si el a vrut sa se culce cu mine..adica a început sa ma dezbrace. credeti ca a vrut asta ca sa mi arate ca nu vrea ceva cu fata aia ..ci cu mine? daca e asta sigur nu era cel mai bun mod prin a mi demonstra ca nu are nimic cu acea fata.eu bineinteles ca l am refuzat.sunt virgina si nu puteam sa fac asa ceva.m a inteles si mi a zis ca nu are nicio problema.tin sa mentionez ca foarte des îmi arata gesturi de afectiune si lasa si prietenii ca sa iasa cu mine si sa petrecem timpul impreuna..de ce credeti ca a vrut sa o facem?

11 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Aia l.a sunat cand era la el la poarta?! Ca sa... Ce?! Si de unde ii are numarul de telefon?! De ce el tine legatura cu o tarfa? E clar! E un ticalos mizerabil!
Da.i cu papucii in cap si cauta altul mai ca lumea! E el ultimul baiat din lume? Stii prea bine ca nu. Asa ca da.i cu papucii in cap!
Nici nu mai sta pe ganduri!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Mayar):

Cu ce DREPT o faci pe fata aia tarfa? este colega lui si are TOT DREPTUL sa il sune si sa socializeze cu el, iar baiatul NU este nicidecum ticalos, baiatul i-a dovedit fetei noastre ca ii place distractia si sexul, daca virgina noastra e prea oarba sa vada asta E VINA EI. baiatul si colega NU au NICI o vina!

| Mayar a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

big grin

rolling on the floor rolling on the floor))

| Mayar a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ce lud esti! rolling on the floor laughing laughing rolling on the floor

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

A vrut sa o faceti pentru ca este normal si logic din moment ce sunteti in relatie dar voi virginele sunteti de tot rasul cu irationamentul vostru. tu NU ai nici un drept sa iti certi partenerul ca a iesit cu niste colege cum nici partenerul NU are dreptul sa te certe cand iesi cu colegi (baieti). faptul ca v-ati certat 3 a oara din cauza asta denota ca esti o persoana foarte cicalitoare si insuportabila bag mana in foc ca tu ai dezgropat mortii si ii vei scoate ochii bietului baiat cu asta fara NICI UN DREPT! NU esti pregatita de sex? Te rog frumos, te retragi elegant, usa este acolo, la revedere si nu mai irosesti timpul aiurea baiatului daca el are alte scopuri

| Lawliet14 a răspuns:

Nu-mi place tipul asta! A iesit cu doua colege, ei 3 doar? Sau cu un grup de colegi?

| Suck a răspuns:

Un baiat daca este respins de multe ori in final te va insela, probabil ca a facut-o deja.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Suck):

Excelent spus, barbatul NU este marioneta unei pasarici!

| Șurubelniță a răspuns:

Ai o problema grava : esti mult prea geloasa si paranoica. Iti faci prea multe griji in legatura cu fidelitatea prietenului tau. In general se zice ca de ce ti-e frica, nu scapi.
Prietenul tau a vrut sa o faceti pentru ca este ceva normal atunci cand te afli intr-o relatie.
Sfatul meu pentru tine este sa nu mai fi atat de geloasa deoarece nimanui nu-i place acest lucru. El are dreptul sa-si petreaca timpul cu cine doreste el, la fel si tu. Nu ii poti impune restrictii chiar daca esti prietena lui, din contra, ar trebui sa-i acorzi cat mai multa libertate.
Deja v-ati certat de 3 ori pe tema asta. Considera-te norocoasa ca baiatul are rabdare si nu s-a saturat deja de crizele tale de gelozie.

| Leo1993 a răspuns:

Doar nu ai fi vrut sa se uite pe pereti nu? e si el baiat si are nevoie

| doracezara explică:

Nu a zis nimeni ca mi se pare animal in a face sex.dar parca e prea grăbit si cred ca a fost de apreciat ca nu am acceptat din prima.Nu a facut o nimeni tarfa pe acea fata..doar ca stiind ce vrea ea de la el mi se pare aiurea.Si da au iesit doar ei 3. Ce naiba pregateala iti trebuie? Pur si simplu mi se pare prea din timp sau a vrut sa mi demonstreze ca vrea nimic cu acea fata ..ci vrea cu mine.