| laviniabeluska11 a întrebat:

Bună, TPU! Am o relație de un an cu un băiat pe care îl iubesc foarte mult și care mă iubește și el la fel de mult. Chestia este ca eu am o problema cu fosta lui. Nu au fost împreună decât 4 luni, timp în care el spune ca nu au fost foarte fericiți pentru ca ea nu îl susținea în ceea ce voia sa facă. Mi-a zis ca nu a iubit-o și nu a simțit nimic pentru ea, ca nu îl atrăgea. Ea i-a scris mesaje la o luna după ce s-au despărțit și am văzut tot ce ii scrisese. Nu mai vorbește cu ea și știu ca nu ma minte cu absolut nimic. Am încredere deplina în el și îl iubesc enorm. Însă am o problema cu ea... ma uit mereu la ea pe Facebook sa vad ce își pune. Nu ma simt inferioara ei, mai ales ca iubitul meu ma face sa ma simt cea mai frumoasa. Cum pot sa scap de chestia asta? Sa nu mai stau la ea pe profil? Repet, relația mea e superbă și nu am dubii în ceea ce îl privește pe iubitul meu.

3 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Cred că în adâncul sufletului tău tot ai o temere.
Ori te compari cu ea, ori urmăreşti dacă nu cumva îl mai caută sau o mai caută. Cred că singura soluţie este să o blochezi pur şi simplu şi să te bucuri de relaţia ta şi de faptul că sunteţi împreună.

| Andrei258 a răspuns:

Simpli nu va mai uitati pe profil

| B3HappyN0Worry a răspuns:

Buna. Din punctul meu de vedere e ceva normal la inceput de relatie, vrei sa vezi cu cine a fost inaintea ta, si incepi sa-i urmaresti fostele pe site-urile de socializare si cumva sa te compari cu ele. laughing Si eu fac asta mai tot timpul. laughing Nu stiu daca e ceva ce poate fi explicat, pur si simplu asa suntem noi. xD Dar totusi e o mare prostie si ar trebui sa incerci sa scapi de asta, mai ales ca aveti deja un an de relatie. Eu te sfatuiesc sa-i dai block, sa nu mai poti sa-i accesezi profilul, si asa vei putea scapa si de asta. Lasa-i trecutul deoparte, focuseaza-te pe prezent si gandeste-te la viitor. happy Bafta si, sa va tina! big grin