| Valeee09 a întrebat:

Am o relatie de un an si 3 luni, niciodata nu a fost totul roz,au existat certuri ca in orice relatie. De la un timp parca numai suport, e prea posesiv, ma simt asa tinuta din scurt pe cand am impresia ca el iese si vorbeste cu alte fete. As vrea sa aflu neaparat, cum as putea, da-ti-mi o idee?De exemplu cum sa-i aflu parola de la id, cum sa fac sa il prind in flagrant?
Am uitat sa mentionez ca exista intre noi o diferenta de varsta. Eu am 17 si el 21.

Multumesc anticipat

7 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Pleaca! unde vezi cu ochii! du-te! ai si u o demnitate in tine, n-o calca in picioare

| Onn3 a răspuns:

Eu cared ca tine la tine,si al meu e posesiv ca si al tau si este tot cam aceeasi diferenta de varsta, dar probabil tine prea mult la tine si ii este frica sa nu faci vreo prostie sau sa ti se inatmple ceva, dat faptul ca esti mai mica.Dar nu te ingrijora asta nu inseamna ca daca vorbeste cu altele e si ceva serios.Stai linistita si nu te mai ingrijora atat!

| DeeaMarry a răspuns:

Si ce ai castiga daca l-ai prinde in flagrant. Daca acum nu ai incredere in el, atunci o sa ai mult mai putina.
Poarta o discutie cu el, cere-i sa fie sincer. Sunteti iubiti, nu dusmani, sa va urmariti unul pe altul!

| BLeur a răspuns:

Doar că el vorbeşte cu alte fete, asta nu este o crimă, parola de la id este uşor de spart, dar îţi trebuie un program care nu se găseşte uşor. întreabă-l dacă mai ţine la tine. dacă te mai iubeşte.Este o diferenţă destul de mare, nu eşti încă majora.este normal să se comporte aşa pentru că la 21 de ani găseşti fete mai mereu, care mai de care.

Sper că te-am ajutat! :*

| Valeee09 explică (pentru BLeur):

Stii cumva de unde as putea face rost de un astfel de program?

| BLeur a răspuns:

Nu, nu ştiu. Am incercat să fac şi eu rost de el, pentru că am avut şi eu o prietenă care credeam că m-a înşelat.şi nu am putut să-i văd conversaţiile aşa că am lăsat-o.nu, nu ştiu unde îl poţi găsi. fundăbatting eyelashes?

| Reea19 a răspuns:

Buna scumpa eu cred ca ar trebui sa fii in fata pc ului si atunci sa i ceri parola ca el sa nu mai poata sa stearga nimic... parerea mea dar voi ar trebui sa va stiti parolele.