anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:] Am o relatie la distanta de mai bine de 4 luni. nu ne-am vazut niciodata. dar am fii in stare de orice ca sa ne putem vedea. parintii mei nu sunt de acord sa ma duc la el deoarece considera ca sunt prea mica ( 16 ani) si nici pe el (17 ani) il iubesc foarte mult chiar daca nu l-am vazut niciodata. comunicam foarte mult.:] ne intelegem foarte foarte bine. daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi. cum sa facem sa ne vedem. macar o ora straight face va rog. Dau Fundita pentru cele mai frumoase si mai olositoare raspunsuri`

Răspuns Câştigător
| SummerSmile97 a răspuns:

Este o poveste foarte fumoasa dar am o intrebare: Nu l-ai vazut niciodata, adica nici poze cu el nu ai vazut?

Orcum ai putea vorbi cu parinti tai deschis si le spui sa aiba incredere in tine ca nu o sa mergi la el si imediat o sa te duci in pat cu el! Ca sa aiba incredere, daca ai o sora sau un frate mai mare ai putea sa il rogi sa vina cu tine sau ai putea ruga o prietena foarte buna de a ta pe care parintii tai o cunosc si au incredere in ea! Poti sa le spui ca tu nu mai ai 10 ani ca sa nu poti sa iti porti singura de grija!

Sper ca te-am ajutat! >.^

Raalucaa ^.^

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Iti excuzi sexul din minte si vorbesti parintilor deschis exact ce gindesti, mai ales in legatura cu sexul, si o sa fie ok.O sa aiba incredere in tine si tu ai sa poti continua in ce ti-ai propus.

| whoocares a răspuns:

Pai tu ai zis ca nu poti sa te duci la el. dar el de ce nu vine la tine?
sau vorbeste cu ai tai, explica-le situatia si poate vor fi de acord. ar fi mult mai bine sa va vedeti cu stirea lor decat pe ascuns...

Este o poveste foarte fumoasa dar am o intrebare: Nu l-ai vazut niciodata, adica nici poze cu el nu ai vazut?

Orcum ai putea vorbi cu parinti tai deschis si le spui sa aiba incredere in tine ca nu o sa mergi la el si imediat o sa te duci in pat cu el! Ca sa aiba incredere, daca ai o sora sau un frate mai mare ai putea sa il rogi sa vina cu tine sau ai putea ruga o prietena foarte buna de a ta pe care parintii tai o cunosc si au incredere in ea! Poti sa le spui ca tu nu mai ai 10 ani ca sa nu poti sa iti porti singura de grija!

Sper ca te-am ajutat!
Raalucaa ^.^

Sper ca te-am ajutat!
Raalucaa ^.^

| JawS a răspuns:

Dar WebCam nu exista? Sau poze, de nu v-ati vazut niciodata, sau in realitate nu v-ati vazut? Depinde si ce distanta exista intre voi...

| Sim0 a răspuns:

La Web ne vedem in fiecare zi. dar nu este de ajuns sad