Este o poveste foarte fumoasa dar am o intrebare: Nu l-ai vazut niciodata, adica nici poze cu el nu ai vazut?
Orcum ai putea vorbi cu parinti tai deschis si le spui sa aiba incredere in tine ca nu o sa mergi la el si imediat o sa te duci in pat cu el! Ca sa aiba incredere, daca ai o sora sau un frate mai mare ai putea sa il rogi sa vina cu tine sau ai putea ruga o prietena foarte buna de a ta pe care parintii tai o cunosc si au incredere in ea! Poti sa le spui ca tu nu mai ai 10 ani ca sa nu poti sa iti porti singura de grija!
Sper ca te-am ajutat! >.^
Raalucaa ^.^
Iti excuzi sexul din minte si vorbesti parintilor deschis exact ce gindesti, mai ales in legatura cu sexul, si o sa fie ok.O sa aiba incredere in tine si tu ai sa poti continua in ce ti-ai propus.
Pai tu ai zis ca nu poti sa te duci la el. dar el de ce nu vine la tine?
sau vorbeste cu ai tai, explica-le situatia si poate vor fi de acord. ar fi mult mai bine sa va vedeti cu stirea lor decat pe ascuns...
Este o poveste foarte fumoasa dar am o intrebare: Nu l-ai vazut niciodata, adica nici poze cu el nu ai vazut?
Orcum ai putea vorbi cu parinti tai deschis si le spui sa aiba incredere in tine ca nu o sa mergi la el si imediat o sa te duci in pat cu el! Ca sa aiba incredere, daca ai o sora sau un frate mai mare ai putea sa il rogi sa vina cu tine sau ai putea ruga o prietena foarte buna de a ta pe care parintii tai o cunosc si au incredere in ea! Poti sa le spui ca tu nu mai ai 10 ani ca sa nu poti sa iti porti singura de grija!
Sper ca te-am ajutat!
Raalucaa ^.^
Sper ca te-am ajutat!
Raalucaa ^.^
Dar WebCam nu exista? Sau poze, de nu v-ati vazut niciodata, sau in realitate nu v-ati vazut? Depinde si ce distanta exista intre voi...