Te cred, si mie mi-ar fi frica.
depinde si de km. daca poti sa-l vezi odata pe saptamana sau odata la doua saptamani nu iti va veni asa de greu.
Asuma-ti riscul, ce-o fi o fi.
Sa nu regreti ca nu ai incercat.
Daca si tu simti la fel si ai incredere ca el simte asta, nu ai de ce sa te temi. Insa daca te depasesc nevoile trupesti [nu in sensul acela. in sensul afectiunii doar, de sensul celalalt nu vreau sa ma leg] inseamna ca nu esti genul care sa reziste la o relatie la distanta, nu e nimic rau in asta.
Nu vreau sa spun ca ar trebui sa v-a despartiti de tot.Dar cred ca ar fi mai bine sa te distantezi de el incetul cu incetul.Incearca sa nu iti pierzi timpul si sa nu il astepti doar pe el.Cauta pe cineva care iti poate fii aproape si te poate strange in brate oricand ai nevoie(chiar si cand nu ai nevoie). Sincer eu nu incurajez aceste ralatii la distanta, deci cred ca intelegi unde bat.Mult succes!
Cel putin cat esti adolescenta nu se merita sa suferi pentru o relatie la distanta care, de fapt, nici macar nu exista. Exista doar iluzii.
Relatiile la distanta sunt aiurea. Asemenea relatii rezista rar. E posibil sa te insele iar tu sa fii ca o roata de rezerva.
Si eu sunt intr-o relatie la distanta si am mai fost si cu alt tip intr-o relatie la distanta! Da, e foarte greu, cu primul nu a fost sa fie si nici nu simteam ca ne iubim asa mult cum simt cu asta cu care sunt acum si avem incredere unul in altul si il cred! Uite depinde de el si de tine! Ce simtiti! Eu zic sa-l crezi, dar sa stii ca 87% din relatiile la distanta nu tin dar nu vreau sa fiu negativista in privinta ta, deci crede-l si ai grija, bafta!
Bun şi cu frica, ce faci?
Că dacă te înşeală, te înşeală, într-un târziu tot afli din comportamentul lui.
Decât să, stai ca pe ace, mai bine te pregăteşti mental de acum, adică iei în calcul şi faptul că relaţia, e posibil să nu mai meargă.
Altfel o să izbucneşti mai târziu în hohote.
Si eu am o relatie la distanta de 6 luni si la inceput ne intelegeam foarte bine...in primele doua luni de relatie el a fost in tara si dupa aceea a plecat.La inceput mi-a fost foarte greu, plangeam zile si nopti la rand pana m-am obisnuit.Am tinut legatura pe skype si pe whatsapp aproape in fiecare zi.De o luna s-a schimbat putin dar eu sunt optimista si am incredere in el.Eu zic sa mergi inainte cu relatia si daca vezi ca se schimba incearca sa ai o discutie cu el si veti trece impreuna peste toate problemele si greutatile. Sper ca te-am ajutat! Succes!
Eu am o relație de 7 luni la distanța... Si ne vedem in fiecare luna... Cu toate ca sunt mulți kilometri nu contează pentru ca eu sunt in Austria el in Suedia si acum urmează pasul cel mai frumos eu zic sa mergi mai departe si sa încerci...
Hey! Si eu sunt intr-o relatie la distanta de mai bine de un an si recunosc, la inceput aveam nenumarate indoieli, mi-era frica de ce s-ar putea intampla, ba chiar am incercat sa rup relatia, dar el a reusit sa ma convinga. Treptat am inceput sa am incredere in el si chiar daca increderea mea merge pana la un punct, el niciodata nu-mi lasa loc de indoieli. Mereu e acolo pentru mine daca am nevoie de un sfat sau pur si simplu de cineva care sa-mi suporte izbucnirile de moment, daca se intampla sa ne certam, desi amandoi suntem extrem de orgoliosi, el mereu isi cere scuze primul, chiar si cand eu sunt cea vinovata. La inceput discutam si glumeam pe seama a multe lucruri, cum ar fi un posibil viitor impreuna, dar de la o vreme, el chiar pare sa puna accentul din ce in ce mai mult pe aceasta idee de a ne construi un viitor impreuna. Aceste relatii pot functiona daca exista comunicare si incredere. Si in cazul in care nu merg, distanta te ajuta cel mai mult sa treci peste. Acum... nu spun sa ai incredere oarba in el si in cuvintele lui, dar atata timp cat iti respecta deciziile si face tot ce-i sta in putiinta sa vorbiti cat mai des, atata timp cat te face sa zambesti prin doar cateva cuvinte atunci cand simti ca vrei sa plangi, eu zic ca va merge. Comunica cu el si fii sincera daca astepti sinceritate. Eu, de exemplu, i-am spus la un moment dat prietenului meu ca imi este greu sa am incredere in el uneori, din causza distantei si am fost chiar surprinsa sa aflu ca si el avea aceeasi problema doar ca nu stia cum sa-mi spuna. Apoi am petrecut cateva ore discutand si in cele din urma totul s-a rezolvat. Daca totusi simti ca nu poti mentine o relatie la distanta, nu te forta sa ramai in ea. Fii sincera si mergi mai departe. Fiindca, mintindu-te pe tine il minti pe el si apoi se duce pe apa sambetei toata treaba cu sinceritatea si increderea.