| CristinaElena96 a întrebat:

Buna TPU.Am o relatie si nu stiu cum sa-i zic mamei, adica ma gandeam sa-i ascund, dar tot va afla odata si va fi mai rau.E putin cam severa si nu stiu cum va reactiona cand va afla. Funda:*!

Răspuns Câştigător
| Mytsaa a răspuns:

Hey, buna.
Primul meu sfat ar fi sa nu-i mai ascunzi mamei tale faptul ca ai o relatie.Probabil o sa-ti spuna ca vrea sa-l cunoasca pe respectivul.Un al doilea sfat ar fi sa nu i-l prezinti inca, cel putin pana in momentul in care nu esti sigura ca va fi ceva serios intre voi. Daca mama ta e genul de om sever, nu va dori sa schimbi baietii ca pe sosete in casa ei.
Nu trebuie sa-i ascunzi ca ai o relatie cu un baiat, e mama, a fost si ea de varsta ta si te va intelege.
O sa te interogheze o perioada dar macar scap[i de un eventual scandal daca afla din alte parti.
Sper ca te-am ajutat.

P.S.Parere personala.Nu injurati!laughing

13 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
eu stiu ca fetele trebuie sa aiba o relatie de prietenie cu mama, eu asa am procedat cu fatamea.de ce sa ii ascunzi?
daca ai fi avut 12-13 ani as fi inteles, dar slava Domnului ca nu ai acea varsta, explica-i mamei ca ai un prieten, lasa-o pe mama ta sa afle din gura ta, e mai rau daca afla din alta parte, mai ales ca e severa dupa cum ai relatat. testeaza terenul cand o prinzi pe mami tau calma si stai de vorba cu ea, nu cred ca nu o sa inteleaga..crede-ma ca va fi mult mai bine sa auda de la tine.
O zi frumoasa sa aihappy

| Azµre a răspuns:

Păi da ce cu prietenul nu poți întreține relații sexuale cum vine asta? laughing poți să faci sex și cu un necunoscut nu contează că e prieten, iubit, necunoscut, etc.
Câți ani are prietenul tău? I-a spune!

| CristinaElena96 explică (pentru Azµre):

Ma refer ca deocamdata nu sunt pregatit pentru asa ceva.Prietenul meu are 18 si ceva, dar intelege.

| Azµre a răspuns (pentru CristinaElena96):

Am înțeles asta m problema ta e cu părinții, discută cu ei pe îndelete numai ai 15 ani, ai 18 ani și e timpul să te lase să ai un prieten.

| CristinaElena96 explică (pentru Azµre):

Ok,multumesc pentru sfat!

| SunnyDay88 a răspuns (pentru Azµre):

Prietenul are 18 si ceva. ea inca nu a zis cati ani are.

| Fatamuntilor a răspuns:

Pai e mai bine sa afle de la tine.Iar daca ai aproape 18 ani e normal sa ai prieten.
Incepe o discutie cu mama ta ca, intre fete'', vorbeste-i de baiat, eventual cere-i niste sfaturi ca sa-i castigi increderea.
NU vad nimic rau faptul ca ai un prieten la acesta varsta!

| SunnyDay88 a răspuns:

Spune-i ca pentru inceput ai cunoscut un baiat cu care iti face placere sa te vezi. si apoi incepe sa o vrajesti cu calitatile lui.

mai departe sfatul meu se va modela in functie de ce varsta spui tu ca ai, la fel ca si atitudinea mamei tale. so! cati ani ai?

| CristinaElena96 explică (pentru SunnyDay88):

Am zis si mai sus, fac 18 peste cateva lunihappy. Multumesc pentru sfat:*!

| CristinaElena96 explică (pentru CristinaElena96):

Am uitat sa precizez ca sunt de cateva luni cu el(3 luni).

| JohnCena02 a răspuns:

Spune-i

| patriiiii89 a răspuns:

Mai intai gandeste-te daca relaia ta va putea fi serioasa si va dura ...pentru ca daca e doar pentru 2-3 luni mai bine nu ii zi oh go on./ gandeste-te la toate detaliile inainte :*. baftaa

| Killa93 a răspuns:

Eu cred ca mai bine i-ai spune ceva de genu` " Mami nu vreau sa ma ascund de tine, am iubit, ne intelegem bine, vreau sa-l cunosti. bla bla " ia-o cu linguseli, daca spui ca e severa :s. eu asa fac cu tata laughing) si imediat iese ca mine big grinD

Baftaa! :*