In primul rand, incearca sa ai o relatie cu dex-ul, cu doom-ul si, in cazul tau, cu un abecedar, stai calma, nu va exista gelozie. Prietenul tau are nevoie de cineva cu care sa vorbeasca, o prietena, in mod normal iubita ar fi cea mai buna prietena, dar el nu cred ca simte ca iti poate spune orice sau poate s-a plictisit de relatia cu tine.
Vorbeste cu el ..si spune-i ca nu iti convine si intreaba-l daca i-ar conveni sa faci si tu la fel, sa discuti despre el cu alt baiat! e putin aiurea, ca el sa povesteasca chestii de genu' altei fete, fiindca ..aceste chestii i-ar putea apropia.
Mai. sincer sa-ti spun nu e nimic. Adica iti spun sa stai calma, si eu am cel mai bun prieten baiat si ii spun tot, asa cum face iubitul tau.
Cred ca mai bine i-ai spune in fata mai intai iubitului tau, iar dupa aceea acelei fete. Nu e normal sa se bage daca este ceva "mai mult" si sper sa nu fie.
Parerea mea este ca nu e nimic intre ei dar la un moment dat fiecare dintre parteneri [ nu este obligatoriu ] sa caute o alta persoana de sex opus [ baiat/fata ] cu care sa discute amanunte mai... intime poate pe care nu i le poate spune iubitei/iubitului.
Sper ca te-am ajutat.
Termina odata relatia asta. Iti faci tie rau intai de toate. Crezi ca prietenul ala al tau este in Spania ascet?
La cate romance sunt pe acolo?