| Kyuubiy a întrebat:

:* Am o rugaminte la voi : Pentru fanii anime: Puteti sa-mi dati un anime de iubire, dragoste, drama si poate chiar si comedie uneori..intre doi liceeni? (15-20 de ani, cam asa) Cu grafica gen: Uaboku sau Vampire Kinght. Si o poveste gen: Kaichou wa Maid-sama..cu baiatu` mai."dominant" asa rolling on the floor Dar cu mai multe scene de dragoste >: Adica, saruturi...imbratisari..saruturi..intalniri..tineri de mana..chesti de genu. Si sa pot sa le gasesc subtritrate si in romana...ca altfel..degeaba P.S :Nu vreau o lista copiata de pe net, ca am vazut o gramada Vreau sa descrieti in cateva cuvinte acel anime. Fara: Kannazuki no Miko; Junjou Romantica; Shakugan no Shana; Lovely Complex, Nana >-vazute deja ^^ Pate ca sunt pretentioasa dar cine are nevoie de funde se va stradui :* Multumesc anticipat! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| DrakuleJack a răspuns:

Incearca rosario+vampire e foarte tare un baiat se indragosteste de un vampir si ea la fel are scene de care zici tu pe www.deseneanime.ro sper ca team ajutata.

15 răspunsuri:
| Casandra a răspuns:

Peach Girl
Shugo Chara

| Amiira a răspuns:

Uita-te aici, vezi ca au si recenzii p'acolo sa te convinga sa vezi ceva : http://anime-ro-sub.ro

| cristiana1234 a răspuns:

Desi ai dat funda si ai o gramada de raspunsuri, nu pot rezista sa nu-ti raspund la intrebare... iti recomand cu toata caldura
The World God Only Knows
si
The World God Only Knows II

nu stiu daca leai vazut sau nu
Daca l-ai vazut mai uitate o data
Daca nu l-ai vazut uitate la el!

| sowhatt a răspuns (pentru cristiana1234):

Despre ce este vorba? happy

| Shìzuko a răspuns:

1) Ouran high school host club
Este o scoala de bogati si 6 baieti au infiintat un club al gazdelor
adica in timpul liber la scoala invita fetele in club ca sa le vrajeasca cu farmecul lor.
Intro zi apare Haruhi...
o fata care in prima zi a spart un vas de 8000 mii de yen si se dadea drept baiat.
Tamaki-senpai adica seful lor s-a indragostit de ea dupa ce a aflat ca e o fata! si inca cei doi gemeni kaoru si hikaru...-26 ep-

2)Uta no prince sama
Este vorba de o fata care intra la o academie de muzica si de inca 6 baieti care sunt in aceeasi scoala cu ea(haruka)
Haruka este foarte timida dar face o muzica foarte buna
Ia ajutat pe toti sase la randul lor si asa incet incet sau indragostit de ea
mai ales Ichinose care la inceput vorbea cam urat cu ea...
si au format o grupa...dar cel mai tare e ca sunt interzise povestile de dragoste intre studenti,-13 ep-
(a doua serie inca nu a fost lansata dar a fost aprobata)

3)Toradora

Este vorba de o fata Taiga, sau ceva de genul care e mereu suparata si nu e bine sa o enervezi
are un vecin de casa Riujii de care se indragosteste incetul cu incetul
problema e ca el e indragostit de cea mai buna amica a ei dar dupa isi da seama

4)Special A
Este vorba de un grup de studenti de elita care sunt cei mai buni din scoala
si sunt 7
Pe primul loc este Takishima Kei (baiatul) iar pe al doilea loc este Hikari Hanazono(fata)
hikari a intrat la acest liceu pentru al invinge pe Kei pentru ca dupa ea el este rivalul sau de moarte...
Dar el este indragostit de Hikari iar ea nu isi da seama...
Dar incet incet va intelege ca e indragostita de kei si ca nu este chiar rivalul ei...-24 ep-

Oricum anime-ul care seamana cel mai mult cu Kaichou wa maid sama(il iubesc)toate, sincera sa fiu nu este unul exact, toate cele pe care ti le-am spus

| Lovepets a răspuns:

Eu iti recomand "Kimi ni Todoke", in acesr anime este vorba despre o fata pe nume Sawako care a intrat la liceu si este respinsa de colegii ei deoarece este intunecata, dar cel mai popular baiat din scoala Shouta gaseste ceva interesant la ea. Sper ca ti-am fost de ajutor

| Alex8595 a răspuns:

Incearca High School DxD este super

| Inory a răspuns (pentru Alex8595):

Da e foarte super imi place mult

| DrakuleJack a răspuns:

Incearca rosario+vmpire e foarte tare si are ce vrei tu pe www.deseneanime.ro mult noroc!

| byslim23 a răspuns:

mai e si kiss xsis dar e putin echiii.laughing

| Misaky09 a răspuns:

Ao Haru Ride

| ClaireGoth a răspuns:

Paradise Kiss. Incerca-l. Chiar daca are putine episoade, e genial ^^

| Inory a răspuns:

Eu stiu doar citeva animeuri :
1)Romeo x Julieta imi place foarte mult! il adorr
2)D.Gray-Man
3)kimmi kiss
4)sankarea
5)hingt scool DxD
6)Bleach
7)ful metal alchimist
8)ful metal panic
9)Vampire knight
10)AIR foarte muult imi place!
11) Hagure Yuusha no Estetica!
12

| sakura12345 a răspuns:

Ti-le recomand pe:
-Inuyasha;
-Yosuga No Sora;
-B Gata H Kei;
-Diabolik Lovers;
-Vampire Knight si Vampire Knight Quilty;
Si cam atat eu ma mai uit la multe alte anime dar nu de acest gen.
Bafta le gasesti pe triluliu sau pe deseneanimeonline.
P.S Inuyasha are 2 sezoane primul si al doilea se numeste Inuyasha Actul Final.

| Iordan_Nina_1975 a răspuns:

Hana yori dango - Makino Tsukushi, o fata provenita dintr-o familie saraca, este acceptata in Eitoku Gauken, o scoala pentru copii bogati si rasfatati. Scoala este condus de un grup numit F4 ( flower 4) compus din: Domyoji Tsukasa(liderul), Hanazawa Rui, Nishikado Soujiro si Mimasaka Akira. Makino spera sa nu atraga atentia, dar din pacate din cauza caraterului ei cistit, atunci cand isi apara un prieten sta in calea grupului F4, iar a doua zi primeste un cartonas rosu (echivalentul unei sentinte de batjocorire pana la plecarea din scoala). Tsukushi continua sa mearga la scoala si le declara razboi celor patru baieti. Comportamentul fetei atrage atentia simpatiei ei, Hanazawa Rui si mai apoi si a lui Domyoji Tsukasa, cel mai mare dusman al ei. Serialul are la baza un manga celebru numit "Hana Yori Dango" de Kamio Yoko... Makino se va indragosti de Rui...dar in acelasi timp si Domyoji Tsukasa se va indragosti de ea