Daca ciclul tau menstrual este regulat si acea joaca sexuala a fost intretinuta in perioada de infertilitate relativa, adica inainte de a data de 11 August ziua in care a inceput perioada fertila, formarea sarcinii devine d.p.d.v. teoretic in proportie de peste 96-98% imposibila, dar avand in vedere si faptul ca nu a avut loc penetrarea vaginului si de asemenea ca nici sperma nu a ajuns in vagin se poate aprecia ca si in mod practic formarea sarcinii in astfel de conditii devine aproape in totalitate IMPOSIBILA. Multa sanatate!
Multumesc, sper sa fie asa! S-a intamplat in 5 august deci eram in perioada de infertilitate. Acum astept sa imi vina menstruatia, sa nu cumva sa fi ramas insarcinata.
Daca esti foarte stresata, te sfatuiesc sa nu te mai joci cu un penis sculat, ca sa nu mai ai motive de stres!
Multumesc, dar nu mi-ai raspuns la intrebare.
E clar oricum ca nu se va mai intampla asa ceva.
Poti te rog sa explici, ce inseamna pentru tine "in apropierea vaginului"?
Pentru ca nu-mi pot da seama, deoarece vaginul se afla in burta ta, in totalitate la interiorul tau...deci, cum a ejaculat in apropiere de vagin?
Fii mai explicita!
Pe labiile exterioare, nu cred ca a ajuns sperma pana la intrarea in vagin
Deci.
Pe labiile exterioare, nu este in apropierea vaginului!
Cat priveste daca esti ori nu insarcinata, fa un test de sarcina DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala.
Am facut un test dar a iesit negativ. Are rost sa mai fac unul? Inca nu mi-a venit menstruatia.