Asa o sa iti zica neamurile si cativa din copii religiosi, daca nu esti la curent cu religia poti crede altceva. Parerea mea da, daca crezi, si nu daca esti dezamagit
Buna! Nu, nu exista asa ceva. E doar o prostie inventata de religiosi. Poti fi cu cine doresti tu.
In Biblie scrie ca o sotie buna e in dar de la Dumnezeu. Dumnezeu cunoaste cel mai bine cu cine ne-am potrivi pentru ca El a decis personalitatea, temperamentul, etc al fiecaruia si el ajuta pe cei care au increxere in El sa se gaseasca. Daca scrie ca un partener de casatorie bun e un dar de laEl asta inseamna ca va orchestra in asa mod circumstantele incat sa il intalnim.Sotul meu s-a rugat pentru sotia lui de la 17 ani si eu inainte sa il vad, numai auzindu - l rugandu- se la o capela cu studentii mi- am spus ca mi -as dori ca acel baiat sa fie sotul meu.
Da, fiecare are destinul si jumatatea destinata lui.
Unii ii spun: karma, alti destin, alti soarta samd.
Nu. There is no god, and no predestined person for no one. Dacă vrei ceva, faci cu mâna ta. Vrei iubit/ă, muncești pentru asta, nu aștepți să-ți cadă din cer, că nu o să se întâmple. În cel mai bun caz, îți dai tu singur impresia asta.
Nu iti da dumnezeu nimic, unii se casatoresc cred ca e aleasa si dupa divorteaza pe la 40 50 de ani si mor singuri.
Nu se stie dar se stie ca fiecare primim ce si cat meritam, atunci cand trebuie.
Esti mai proasta ca o aluna. Cum pnm sa crezi asa ceva. Taci si du te si da la buci sau daca esti fata ia la buci
Dacă asta ai crezut toată viața ta, inseamna ca ai fost spalat pe creier, nu, normal ca nu... Noi trebuie să o gasim
Anonim519 întreabă: