| laurentiu85 a întrebat:

Buna, TPU.! Am o situatie care pur si simplu, nu stiu cum sa o interpretez.
Intai, vreau sa fac cunoscut faptul ca este vorba de o prietena cu care am inceput sa vorbesc de curand ( de Craciun mai exact ).Ne am imprietenit, mi-a dat nr. de tel al ei, ne am vazut ( o singura data si asa trecator -toata actiunea s a desfasurat de fata cu o prietena a ei si m am gandit ca mai bine ar fi sa ne vedem in oras. A acceptat, doar ca mi a zis ca scoala ii ocupa foarte mult timp- e la un liceu foarte greu ) iar cand m-a intrebat, ce parere am despre ea, i-am spus pur si simplu ca o plac (ea mi a zis ca-i plac tipii "directi" ( imi cerusem si scuze -ma gandisem la faptul ca am "lovit-o direct in fata chestia asta) mi-a spus ca are o impresie buna despre mine doar ca ma considera un simplu prieten si atat. Ce e de facut eu tin la ea foarte mult ( perioada cand m am indragostit de ea si nu o pot uita ).As astepta sa vad cum recurg lucrurile ( poate daca mai insist cine stie doar ca imi este frica sa nu intre "altcineva pe fir" Astept un raspuns rapid

Răspuns Câştigător
| motan444 a răspuns:

Iesi in oras cu ea des fa-o mereu sa zmbeasca cand treci pe langa o floraraia iai un trandafir fii spontan cucerestio fara sa isi dea seama ia o ciocolata servestio mancatio amandoi nu eu da ambalata spune glume mereu si o sa fie a ta dar trebuie sa ai rabdare fetele sunt fiinte complexe dar 90% nu rezita la un glumet happy care le da ciocolata si flori
Multa bafta

3 răspunsuri:
| Luckan110 a răspuns:

Daca tu chiar esti interesat de ea, continua sa vrobesti cu ea si NU GRABII LUCRURILE! Daca o sa continui sa vorbesti cu ea, sa ii dai atentie si sa te porti frumos, sigur reusesti cevawinkingdaca nu, inseamna ca nu te meritawinking

| neutrino a răspuns:

Sau sunteti amandoi foarte tineri si nu sunteti pregatiti pentru a avea o relatie, sau/si fata nu este atrasa de persoana ta atat de mult incat sa inceapa cu tine o relatie.

| laurentiu85 explică:

Am vazut la toti ca ati spus sa am rabdare... dar daca intervine altcineva ce ma fac?!