anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o stare imensa de neliniste si va rog sa ma ajutati. Pe data de 27 august mi-a trecut menstruatia iar pe 30 am facut-o cu prietenul meu,eu fiind virgina si am facut-o neprotejat,contactul nefiind dus pana la capat, el avand destule relatii sexuale inainte sa fie cu mine stia ce trebuia sa faca, insa a durat in jur de o jumatate de ora deoarece durerea era destul de mare.El nu a ejaculat deci nu a ajuns in punctul in care sa aiba loc ejacularea. Iar apoi am mai incercat odata pe data de 2 septembrie am facut o din nou, tot neprotejat, la fel durand in jur de o jumatate de ora si la fel fara ejaculare.Chiar daca nu a avut loc o ejaculare, am auzit ceva de un anume lichid care este eliberat inainte de sperma. Putea fi eliminat odata ce el nu a ajuns in punctul in care sa finalizeze? Sunt sanse sa raman insarcinata?

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sunt sanse sa ramai insarcinata fiindca lichidul care umezeste capul penisului pe toata durata actului sexual contine spermatozoizi. Iar incepatorii pierd si sperma, involuntar si fara sa simta, in timpul actului sexual. Iar daca partenerul tau nu stia ca este de 10 ori mai putin dureros pentru tine sa te defloreze cu prezervativ, este probabil foarte foarte incepator (daca nu e sadic de-a dreptul). De asemenea, riscul de sarcina este maxim la primul act sexual, fiindca se poate produce o ovulatie spontana. Prin urmare, poti accepta o posibilitate de aproape 30% de a fi insarcinata, mai ales ca contactele sexuale s-au desfasurat in perioada cu fertilitate medie si nu in primele 5 zile ale ciclului menstrul (perioada cu fertilitate mai mica).
Nu ai de ce sa simti nici o neliniste acum, neliniste puteai simti inainte, cand ai luat decizia de a face sex neprotejat. Dupa ce ai luat decizia, zarurile sunt aruncate si nelinistea nu mai are nici un rost si nici un sens.

| mariacazcu a răspuns:

Exista sanse sa ramai din cauza lichidului seminal