| mariusalfonso a întrebat:

Buna TPU. Am o verisoara si ea are un iubit cu 3 ani mai mare decat ea. Nu ma deranjeaza varsta dar comportamentul lui ma ingrijoreaza. Omu s-a apropiat de ea sunand o noaptea cand era beat sau spunandu i ce probleme are el. Inainte sa se puna impreuna s-a apropiat asa si de o prietena comuna dar fata avea iubit si l a refuzat. Acum magic vara-mea nu o mai suporta...nici nu stiu de ce????
Ei doi se "bat" in gluma dar el pare sa o loveasca tare si de fiecare data cand ea il loveste pe el, el se plange dar face 3x mai rau. Ii lasa vanatai. De fiecare data cand se cearta el face pe victima si plange chiar daca de la el incepe. Nu are job, nu are permis si se lauda cu toate sampaniile scumpe pe care le bea si ce fumeaza el iar, cand se cearta mereu bea. Are 20 de ani si urmeaza sa dea bacul de abia acum. Inteleg ca un om te poate iubi oricum ar fi dar nu pare ca o iubeste. La iceputul relatiei lor a intrebat o daca vrea sa aiba un act sexual cu el si a zis ca o va astepta pana cand e pregatita dar atunci el era major si ea minora fara 16 ani deci nu putea da consimtamant. Mi se face rau cand ma gandesc ca o mai si alinta ca "asta mica" sau "micuta mea" De fiecare data cand vin la mine mereu trebuie sa stea unu in bratele altiua sau sa faca ceva de genul si inteleg dar, ea nu era asa inainte sa fie impreuna cu el si fac asta pana si in public, gen magazine...
Mereu cand ea are o zi speciala sau ii ia flori sau ceva si e fericita ii strica fericirea si se plange ca nu mai are bani ca i-a luat cadou sau se cearta cu ea.
Se mai si poarta obsesiv, i-a cerut o pauza si el a venit la mine la usa insistand ca eu stiu ce e cu ea si de ce il trateaza asa( am ajuns sa ascult cum zice ca o vrea si o iubeste dar nu trecusera nici cateva ore duoa ce i-a dat mesaj sa faca pauza) A insistat sa se impace cu ea si i-a zis ca se duce sa bea si sa fumeze si dupa aia nu mai raspundea.
Am vorbit cu ea dar nu vrea sa se desparta de el.
Ce credeti despre ei? Vreau doar sa o ajut, ce sa fac? Ma gandeam sa ma duc la matus mea dar mai bine nu implic familia.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Chiar nu este problema ta ce face vara-ta, cu cine se culca sau bate, joaca sau ce mai face ea.
Vezi-ti de viata ta si nu-ti mai baga nasul in viata oamenilor, ca nu ai acest drept!

| mihai69 a răspuns:

E un bou.
Iar ea, hmmm... Pare perechea perfectă.
Dacă var-ta are ceva cap, va realiza singură eroarea. Dacă nu, posibil să devină un cuplu S-M.

| Anorella a răspuns:

Este problema lor, nu ai de ce sa te bagi

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Fata e minora.
Tu poti sa-i spui mamei ei despre ingrijorarile tale.
Dar cam atat.

| ania a răspuns:

Poate si părinții ei au avut asa o relație haotica si atunci te atrage recreerea climatului familiar, choar daca aduce nefericire si exploatare pe termen lung.

| Ematha1234 a răspuns:

Si ce te freacă grija?
Stai tu împreună cu el sau sta ea?
Ai zis ca e verișoara ta nu fica ta, deci nu văd de ce te-ar interesa pe tine ce face ea si pe cine iubește ea.
Un sfat prietenesc pentru tine, vezi iti de traba ta ca altfel o sa te respingă toti finca esti prea posesiv.