| dianaprintesa a întrebat:

am observat foarte des la TV ca sunt niste baloane care daca le inghiti aerul si incepi sa vorbesti ai o voce subtire de robotel.As vrea sa stiu si eu ce fel de baloane sunt si unde pot sa le gasesc.Am incercat cu baloane obisnuite dar nu merge, scuzati categoria.

8 răspunsuri:
| uca_1023 a răspuns:

Sunt banalele baloane cu heliuhappy

| liviu42 a răspuns:

Alea sunt umflate cu gaz heliu din cate stiu, nu gasesti asa ceva in comert decat la cineva care se ocupa de aranjamente nunti.

| JosCenzura a răspuns:

Sunt baloane cu heliu.Gasesti oriunde!

| DanSaRan a răspuns:

Nu este vorba de bbaloane ca atare ci de aerul din ele, heliu de la el ti se subtiaza vocea, incearca cand mergila nunti, ciordeste un balon alea sigur au heliu in ele, de cumparat nu cred ca ai de unde

| BuggsBunny a răspuns:

Sunt baloane cu heliu.Şi nu prea ştiu unde ai putea găsiithinking Vezi la circ!laughing

| Daei a răspuns:

Sunt baloane cu heliuhee hee

| IIIIIIIIIIIII a răspuns:

Sunt baloane umflate cu heliu.

| blackbutefly a răspuns:

Acelea sunt baloane cu heliu. Heliu este un gaz cu care se umfla baloanele pentru a le face sa pluteasca deoarece acest gaz este mai usor ca aerul. Baloane de acest fel gasesti prin parcuri de distracti din cate stiu eu.
P.S. baloanele obisnuite sunt unflate de tine deci inghiti doar oxigen sper ca te-am ajutat paaaaaaaa!