Cred ca trebuie sa scrii mesajul si sa il trimii daca nu icerci niciodata nu vei sti ce spune si nu veti fi impreuna dar daca il trimiti sigur va raspunde ar oricum sunt sigura ca va spune DA. Fundita?
Stai cumintica, invata sa ai rabdare si sa astepti. Daca baiatul te place, va face el clasicul primul pas.
Trimite mesajul si vezi ce efect are, daca raspunsul lui e negativ ii spui ca din greseala a ajuns la el acel mesaj.
Daca te place va veni el la tine. Tu nu trebuie sa-i spui nimic ci doar sa ii dai semnale ca esti disponibila pentru el. Razi la glumele lui, uita-te in ochii lui, zambeste-i des, fi interesata de tot ce are de spus, cheama-l afara la un suc sau ce faceti voi afara, atinge-l usor pe mana sau umeri sau genunchi din cand in cand....chestii d'astea.
Repet, daca te place va face el clasicul prim pas (ca sa citez un mare clasic in viata : neutrino ).
A si da, MESAJ? Pe bune? Hai lasa copilariile ca nu mai e cazul.
Spune-i! Ce pierzi?
Dacă şi el te place chiar nu ai nimic de pierdut! Încearcă... poate iese ceva frumos
Băiatul câţi ani are? Şi tu câţi ani ai?
Spune-i'o in fata.
auzi si tu "pui pe cineva sa intrebe" mai esti la clasa a 2-a?
Nu ai dc sa te temi cred ca sunteti aman2 cu capul pe umeri daca aveti in gand o relatie. si faptul ca el e mai mare e si mai bine, poate sa te protejeze mai mult.
Succes. Sper sa reusesti
Eu zic sa lasi fazele cu mesajele... sunt de prost gust. Mai bine i-ai spune in fata, ca sa te creada pe cuvant. Si daca nu poti sa o faci, atunci asta este. Va trebui sa te impaci cu ideea.
Buna...pai ai 2 variante:
1) pui pe cineva sa-l intrebe ce parere are despre tine dar sa fie pe ocolite, sa nu stie ca tu l-ai pus sau ca i-l placi.
2)daca esti sigura ca te place spune-i ca-ti place de el dar ai grija ca el chiar daca nu te place s-ar putea sa te vrea de prietena pentru altceva
NU ai tupeu? nici eu nu am avut ..asa ca am rugat o prietena sa-i trimita mesajul in locul meu si acum am o relatie cu el ( George il cheama si pe al meu ) ..succesc