| Casamoarabaietili a întrebat:

Buna TPU ..am oproblema..adica nu stiu daca as numio problema.dar pentru mine e. Deci ..totul a inceput asa : M-am dus 2 saptamani la o prietena foarte buna.iar ea avea multi prieteni pe acolo..normal big grin iar printre acei prieteni era si acest baiat : George.big grin La inceput nu il suportam si nici nu vroiam sa il vad, dar dupa 3 zile, pur si simplu m-a fermecat :X nu stiu cum..adica pur si simplu nu puteam sa imi iau ochii de la el I don't want to see ceva foarte ciudat.Si ma rog..am inceput sa vorbim, sa ne dam mesaje..sa vorbim pe mess, chiar am inceput sa vorbim in fiecare zi.(P.S. el este mai mare decat mine big grin ) si..acum suntem prieteni foarte buni love struck eu chiar am inceput sa ma indragostesc de el. si cred ca si lui ii place de mine..pentru ca mereu imi zice sa ii place compania mea,si ca il fac sa zambeasca cand are cate o zi proasta, Iar acum vine problema : Nu pot sa il intreb sad pur si simplu nu pot..toate prietenele mele imi spun sa imi iau inima in dinti si sa ii spun, DAR NU POT.incep sa scriu mesajul ..si pur si simplu nu pot sa il trimit.il visez des, si visez ca suntem impreuna..va rog eu mult. ajutati-ma! chiar nu stiu ce sa fac...incerc dar nu pot. sper sa ma ajutati puppy dog eyes Cel mai bun sfat primeste fundita love struck

Răspuns Câştigător
| IuliiMD a răspuns:

Cred ca trebuie sa scrii mesajul si sa il trimii daca nu icerci niciodata nu vei sti ce spune si nu veti fi impreuna dar daca il trimiti sigur va raspunde ar oricum sunt sigura ca va spune DA. Fundita?

12 răspunsuri:
| Bocanila a răspuns:

Spune-i ma ca il placi si gata. nimeni nu a murit din cauza asta.

| unknownn a răspuns:

Te-ai gandit mult la nick-ul asta? laughing

| neutrino a răspuns:

Stai cumintica, invata sa ai rabdare si sa astepti. Daca baiatul te place, va face el clasicul primul pas.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Trimite mesajul si vezi ce efect are, daca raspunsul lui e negativ ii spui ca din greseala a ajuns la el acel mesaj.

| Vix999 a răspuns:

Daca te place va veni el la tine. Tu nu trebuie sa-i spui nimic ci doar sa ii dai semnale ca esti disponibila pentru el. Razi la glumele lui, uita-te in ochii lui, zambeste-i des, fi interesata de tot ce are de spus, cheama-l afara la un suc sau ce faceti voi afara, atinge-l usor pe mana sau umeri sau genunchi din cand in cand....chestii d'astea.
Repet, daca te place va face el clasicul prim pas (ca sa citez un mare clasic in viata : neutrino happy ).
A si da, MESAJ? Pe bune? Hai lasa copilariile ca nu mai e cazul.

| Larisssaa a răspuns:

Spune-i! Ce pierzi?
Dacă şi el te place chiar nu ai nimic de pierdut! Încearcă... poate iese ceva frumos smug
Băiatul câţi ani are? Şi tu câţi ani ai?

| altrix a răspuns:

Spune-i'o in fata.
auzi si tu "pui pe cineva sa intrebe" mai esti la clasa a 2-a? laughing
Nu ai dc sa te temi tongue cred ca sunteti aman2 cu capul pe umeri daca aveti in gand o relatie. si faptul ca el e mai mare e si mai bine, poate sa te protejeze mai mult.
Succes. Sper sa reusesti

| Nelamuritul a răspuns:

Incearca sa-i zici sau pane pe o prietena sal intrebe.

| TheonaBlood a răspuns:

Eu zic sa lasi fazele cu mesajele... sunt de prost gust. Mai bine i-ai spune in fata, ca sa te creada pe cuvant. Si daca nu poti sa o faci, atunci asta este. Va trebui sa te impaci cu ideea.

| Omniscient27 a răspuns:

Buna...pai ai 2 variante:
1) pui pe cineva sa-l intrebe ce parere are despre tine dar sa fie pe ocolite, sa nu stie ca tu l-ai pus sau ca i-l placi.
2)daca esti sigura ca te place spune-i ca-ti place de el dar ai grija ca el chiar daca nu te place s-ar putea sa te vrea de prietena pentru altcevahee hee

| Constantin1 a răspuns:

Curaj!

| BuBuMik95 a răspuns:

NU ai tupeu?laughing nici eu nu am avut ..asa ca am rugat o prietena sa-i trimita mesajul in locul meulaughing si acum am o relatie cu el ( George il cheama si pe al meu ) laughing ..succesc big grin