Pacat de ea,cinstit!
Si,pacat de toate fetele care nu au suficient cap sa-si traiasca adolescenta frumos,cu anii astia nu se vor mai intalni niciodata!
Acum se simt niste grozave,dar cercul in jurul lor se strange,deja sunt judecate si aratate cu degetul,peste cativa ani se vor pricopsi cu un copil,cu o boala sau cu o vila in Cotroceni si viata lor se va incheia,fara sa fi inteles nimic din ea.
Tie ti-a prins bine dusul asta rece, ai invatat ceva si vei fi prevazator de acum incolo, pentru ele deja e prea tarziu!
Sa ai grija de tine si sa cauti sa fii fericit langa o fata cuminte si curata ca tine!
Tot binele ti-l doresc.
Asta e deja prostie,deja uni cred tot ce barfesc alti,ai vazut-o tu ca facea ceva ca sa crezi ca e ``panarama``, nu crede toate prostiile care le zic alti, acum ca s-a imbatat putin o considerati panarama sau ce? Daca o iubesti nu-ti pasa daca e panarama sau nu.Intreab-o daca e adevarat inainte sa crezi asa ceva.Eu zic ca mai bine e sa nu crezi ce zic toti.
Mamă fu-te-mi una.
Tinere ești varză, întrebarea mea este ce ai tu între urechi?
Si cand te-ai trezit s-a facut dimineata. Bravo, foarte "emotionant". Glumesc, evident. Pentru ceilalti utilizatori - sariti direct la intrebare (scroll la final) n-are rost sa cititi. E o panarama de poveste fara nici o noima.
Daca tot era panarama, as fi facut-o cu ea, asta e, nu pot fi cu ea, macar sa o fac cu ea.