Daca nu mai simti nimic pentru prietenul tau, cel mai corect pentru el e sa il lasi. sa te desparti de el.
Pai daca il iubeai cu adevarat pe prietenul tau nu te indragosteai de cel din urma...Eu zic sa il alegi pe cel din urma...Dar cu grija, poate il vei rani pe actualul prieten
Stii, este ciudat sa iti raspund pentru ca sunt in aceeasi situatie ca-si tine (doar ca eu sunt baiat si este vorba de fete)... Eu zic sa ii spui actualului ca iei o pauza, in timpul acesta vei incerca sa fii cu cel de care te-ai indragostit, daca nu reusesti sau daca nu merge relatia te intorci la actualul. Sper sa faci alegerea corecta :*
Sa te desparti de el pentru celalalt :\. oricum n-o sa mai fie relatia la fel so.
Sa stai cu actualu prieten,gandeste-te cum se simte el, daca chiar tine la tine,ii aiurea sentimentu sa fii ars de prietena,daca tii la el cum zici stai cu el,daca nu o sa fie asa bine cu baiatul de care te-ai indragostit,o sa-ti dai seama si tu. Daca tot vrei sa o rupi de actualu,spune-i sincer motivu, nu il lua cu prosteli ieftine ce folosesc fetele, sa mai luam o pauza, ca esti prea bun pentru mine si chestii din astea, numa oamenii mici fara caracter nu au curaj sa prezinte situatia cum ii cu adevarat, chiar daca o sa il doara daca tine la tine ii mai bine sa stie adevarul.Numai bine!
Ar fi bine sa te intalnesti alternativ si sa sa fii cu ochiii in patru, poate apare al treilea. Sa nu uiti ca ceea ce faci tu acum, pot face si baietii cu tine si atunci nu ai voie sa plangi ca nu ai avut noroc. Alegere inspirata!
Daca aveai sa-l iubesti pe primul, atunci nu aveai sa te indragostesti de al 2lea. Solutia e simpla...asculta-ti inima
George0197 întreabă: