Eu te'as sfatui sa te duci la el daca nu risti nu castigi! Daca intr-adevar il placi si daca el chiar se uita intodeauna dupa tine inseamna ca are o atrctie aparte pentru tine Sfaptul meu e sa fii mai intepata si sa ai incredere in tine! Totul va merge perfect! Baftab-) :X Funda!
Pai cand vezi ca se uita lung la tine ai putea sa te duci si sa ii zici "buna..." si sa gasesti un motiv pentru a incepe o conversatie... ceva de genu "stii daca e nu stiu ce profa in scoala" sau sa il intrebi cum i se pare scoala vostra/profii sau pur si simplu il intrebi cat mai e pana se suna prostioare din astea de la care poti incepe o conversatie. dupa ce ti-a raspuns mai gaseste ceva tot legat de scoala sa il intrebi.astfel incat sa poti sa dai de un subiect de discutie diferit
Du-te la ei si spune-i cu frumosul de ce e asa rusinos, si vei vedea ce iti spune, continui discutia pana ajungi la punctul culminant.
Dupa felul cum vorbesti imi dau seama ca nici tu nu esti prea departe de a fi "fitoasa" deci compatibilitatea dintre voi doi e destul de mare Vorbeste cu el, nu ai nimic de pierdut, de obicei baietii mai calmi prefera fetele mai intepate, energice care sa-i binedispuna mereu Si apoi, o mai fost refuzata lumea, nu e asa mare tragedie