| yomotherfucker a întrebat:

Am probleme in dragoste si nevoie neaparat de ajutorul vostru. va rog frumos dau funda orice vreti. Poveste mea incepe cam asa acum un an m-am indragostit vorba vine de un baiat dar el e ceva de genul smecheras de cartier si am vorbit cu el si am fost impreuna si eram in culmea fericirii dar asta a fost doar pentru o zi deoarece urmatoarea zi ne'am despartit dar nu din vina mea si eram asa de suparata deoarece imi placea fff mult de el prietenele mele nu mai stiau ce sa faca. ca sa mai pot zambi si asta nu am patit'o niciodata daca imi dadea un baiat papaucii imi trecea repede ca doar imi erau baieti dar un coleg din clsasa de la mine l-a intrebat daca mai vrea sa fie cu mine si a spus nu dar apoi tot colegul meu ia batut apropo ca ar vrea sa se dea la mine dar baiatul de care imi place mie a spos ca ii rupe gatul daca aude ca se da la mine. ce sa inteleg prin asta si in plus mi'au spus colegele lui ca inainte sa ma cunoasca nu facea panarama pe hol dar acum au zis ca se da mare in fata mea de fiecare data cand ma vede verisoara mea mi-a zis ca la inceput de an sa il tratez cu indiferenta nu stiu ce sa spun dati'mi va rog sfaturi voi ce ati face chiar il plac! multumesc! ( scuze pentru greselile de ortografie )

Răspuns Câştigător
| Chaotic a răspuns:

E ciudat oricum ceea ce spui tu. asta inseamna ca ti la el cum nu ai mai tinut la niciun baiat.un baiat alaturi de o fata se schimba daca el e asa smecherasi este ca sa iti atraga tie atentiatongue iar faza cu bataia...inseamna ca este gelos el totusi inca mai tine la tine dar te lasa un timp sa sufer.te incearca si el intr-un fel sa vada daca intr-adevar ti la el.nu trebuie sa te amagesti fi cu capul sus.
Verisoara ta are dreptate ignoral.fi indiferenta asta o sal enerveze si o sal atraga mai mult de tine.
Dar tine minte esti fata ai si tu demnitatea ta nu plange dupa un baiat pentru ca esti frumusica si asculta asta--> te`ai lasat de 1 te asteapta 5 dupa colttongue sper sa-ti fi fost de ajutorbig hug te pupkiss. fundita?

4 răspunsuri:
| Daysukki a răspuns:

Vrea ca tu sa tragi de el! e jmecher si il doare orgoliu, de aia face panarama. fii cu alt baiat sau macar prefate ca esti cu altu ca sa-l doara si sa fi-ti din nou impreuna. sau poti pur si simplu sa-l saluti si sa te uiti la alti baieti cand te vede el, fa-l gelos! ca asta le trebuie golanasilorhee hee. dar exista si riscuca el sa-i bata de sa le sara borsu' deci ai grija sa nu ajungeti la tribunal si sa fii martorbig grin

| Michell_7762 a răspuns:

In primul rand pot sa spun ca nu am inteles nimic, esti o analfabeta in calduri.Inainte de a lasa o intrebare fa bine si mai treci pe la scoala! Ma fratilor acum imi dau seama de ce nu se ia bacul la noi :ca faceti carte prin tufisuri.

| FetitaUnuiBaietel a răspuns:

La mine a fost aceiasi problema,si am vazut ca cu asta nu merge si am inceput sa fiu indiferenta si nu mai vorbeam cu el,cind ma intilneam pe drum cu el nici nu ma uitam in partea lui,si el a simtit asta,si si-a cerut scuze,acum avem trei luni decind sintem impreuna si am vrut sa il pun la incercare si i-am spus ca vreau sa ne despartim si el ma suna de una,imi scria mesaje si eu nu ii raspundeam pentru ca am vrut sa vad ce va face,si el intr-o zi m-a vazut in oras, si mi-a spus ca sint totul pentru el, si ca nu poate fara mine.Sint in culmea fericirii! Cit timp l-am iubit si pe le nu il interesa si acum a ajuns el sa ma iubea mai mult ca pe oricine.
Indiferenta doare, asta am vazut-o din propria experienta, si iti spun ca la tine va merge! Doar fii putin indiferenta love struck
Bafta!

| Yabrin a răspuns:

1. In primul rand dupa cum am citit eu parca te si vad cum vorbesti fara sa respiri(nimic rau) emotii...
2.Eee grele probloemele... Hmmm ce sa spun? in dragoste sunt 2 feluri: 1. iubire care vrea sa zica ca v-ati indragostit unu de celalalt in privinta intelectului si a fizicului etc etc...si este dragoste serioasa
si 2.reputatia adica daca doar sa se dea mare stii ca el are prietena si u ai prieten si esti mai tare decat colega sau colegu si etc etc...
3.trebuie sa decizi singura. Dupa cum ai spus tu este ca tu esti prima varianta si el a doua. Am avut si eu o astfel de situatie eu eram var. 1 si ea era var a 2 si drept sa-ti spun am suferit si pana la urma a facut o gafa ea de n-am mai vorbit.
Eee acum tu trebuie sa decizi daca e dragoste adevarata sau,, falsa''