Mergi mai departe. Invit-o.
Mai tarziu s-ar putea sa te oftici ca nu ai facut-o.
Las-o pe ea sa decida daca mai sta cu ala sau il schimba cu tine.
Si spube-i, nu ca repros, toate lucrurile care le-ai facut si sacrificiile pentru a fi cu ea.
Singura optiune sa o uiti ar fi sa iti gasesti alte ocupatii, cum ar fi sa iesi cu prietenii, sa te uiti la filme, la seriale.o sa fie mai greu in cazul in care ati fost mult timp impreuna, si crede-ma stiu cum e, sa mergi pe strada si in oras si sa vezi locurile in care ai fost cu persoana respectiva.dar timpul va rezolva asta, te asigur. daca ea nu tine la tine, inseamna ca nu te merita. tine minte ce iti spun acum: ea are de pierdut aici, nu tu.tu nu pierzi nimic, ea nu tine la tine, dar ea a pierdut pe cineva caruia ii pasa.o sa intalnesti intr-o zi, o persoana caruia sa-i pese si care o sa te faca sa realizezi de ce nu a mers cu altcineva. bafta
Cat timp vorbeati amandoi se comporta frumos cu tine? Ti-a zis ca e intr-o relatie, ca-l iubeste pe ala?
Eu zic sa ii dai mesaj si sa ii spui ce simti pentru ea sau sa o inviti in oras
Important nu este cat de mult iti place, ci cat de mult te place. Iar pentru a afla, trebuie sa ii acorzi timp si sa fii foarte discret incercand sa afli detalii despre relatia ei cu celalalt. Pana la urma, nu este exclus sa intri in belele, daca partenerul ei "miroase" intentiile tale vizavi de ea.
Daca te apropii de ea in calitate de prieten, vei observa ca vei avea ocazia mult mai usor sa afli detalii despre viata si activitatile ei. Cine stie, poate ca relatia cu partenerul ei nu este tocmai prilej de schimbat verighete la altar si ea nu exclude posibilitatea de a cunoaste pe altcineva. Iar daca vezi ca nu vrea fa tot ce este nevoie ca sa o uiti:
Sterge-o din lista de prieteni
Nu mai vorbi cu nimeni despre ea
Sterge-o din lista de prieteni de pe Facebook, da-i chiar IGNORE!
NU asculta/viziona nimic ce iti aduce aminte de ea
Si stai linistit. Daca e treaba sa te refuze, stii si tu ca nu e ultima femeie de pe pamant.
Iti doresc bafta
Prietene, sfatul meu este sa incerci sa o uiti daca ea are prieten, nu trebuie sa o ignori dar pur si simplu intreapta-ti toata atentia pe care i-o dai catre alta persoana care merita, eu am facut asta si m-a ajutat foarte mult. Mult noroc!