| lorena98 a întrebat:

Am pus anterior o intrebare pentru TPU: http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/salut-tpu-am-pus-mai-d evreme-o-intrebare-dar-am-omis-niste-detalii-importante- deci-un-tip-din-clasa-a-8-a-eu- giind-a-7-a/ Daca nu merge linkul intrati pe profilul meu. Dar azi mi s-a intamplat ceva: cand mergeam la scoala ne-am intersectat si m-a salutat. Adevarul e ca era un salut neclar si scurt dar totusi adevarat. L-am salutat si eu cu acelasi raspuns. Faza e ca sunt foarte bucuroasa si as vrea sa continui pe acest drum. Data viitoare cand ne intalnim si ma saluta am sa-l privesc in ochi sau ii zambesc si il salut sau asa ceva, vad eu. Dar daca nu ma saluta ce fac? Il salut? Si daca nu-mi raspunde. Si mai e o varianta: daca nu mi-a auzot salitul si crede ca il ignoram intentionat si renunta? ce fac va rog ajutati-ma. FUNDA la cel mai bun radpuns! Am mai pus intrebarea asta anterior si ne-am mai intalnit asa intr-o zi si nu m-a salutat. Bine era si ceva distanta deci...ce sa cred?

1 răspuns:
| GottaBeYou a răspuns:

In primul rand bunele maniere spun ca barbatul saluta primul femeia nu invers, dar in cazul tau se poate si asa ceva.
Cand va veti intalni urmatoarea data il vei saluta dar nu oricum salutul va emana fericire cum ar fi "bunaaaaa" stii tu.(pe tonul acela dragalas), apoi dupa ce se v-a intampla acest lucru urmatoarea data langa acel buna /salut poti adauga si un" Ce mai faci?". Si asa in fiecare zi cate ceva nou pana veti ajunge sa va cunoasteti si sa iesiti eventual. Bafta! :* Sper sa-ti fi fost de ajutor.(funda?)