| TheOne77 a întrebat:

Buna TPUwinking Am reusit sa fiu cu baiatul de care v-am povestit,totul a fost bine frumos cat a durat, dar dupa a doua zi el mi-a zis ca vrea sa luam o pauza ca totul a fost prea brusc adica a umblat dupa mine ceva timp si se saturase dupa ce v-am povestit voua ca vreau sa fiu cu el atunci o prietena de-a mea i-a spus si m-a intrebat daca e adevarat si eu am spus ca da atunci pe moment m-a sarutat luuuuuuuuuuung laughing Apoi dupa alea 2 zile de neuitata a spus ca vrea sa luam o pauza pentru a-si pune viata la punct iar eu acum nu stiu ce sa fac sa-l las sau sa-l astept? straight face Funda happy

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Te-a lasat el, fiind incapabil de mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fapt "pauza" inseamna ca s-a plictisit de tine, i-ai aratat ca te-a cules prea usor, asa ca i-ai crescut sansa si inima ca poate la fel de usor, sa aiba ceva mai bun decat tine.

O relatia terminata, e terminata, n-ai vrea dupa 6 luni ori 2 ani sa-ti spuna ca iar vrea pauza de relatie, mergi mai departe, dar fara el.

Bafta, ca vad, ai nevoie mare!

| Ottakringer a răspuns:

Lasa-l... pai cum vine asta straight face
Dupa 2 zile sa te lase ca vrea sa isi aranjeze viata? laughing O vrajeala ca sa scape de tine cred.

| Phini a răspuns:

Eu zic sa ii acorzi un moment de gandire, sa se acomodeze cu situatia.
Daca nu mai vrea sa aive nici-o legatura cu tine, cred ca nici nu iti mai vorbea sau iti baga chestii de genul, si te ignora.
Iti zic sa nu te desparti de el, ca nu are rost.
Poti sa lasi relatia in voie, daca vrea sa continuati ii ok. Daca nu, v-a trece de la sine si veti uita.
Ii chiar amuzant happy
Daca s-a saturat, cum zic si ceilanti, nu arata semne ca ti-ar pasa.
Ca tu nu ai pierdut nimic, l-ai castigat i-ai dat drumul, etc. happy
Succes!