Prietenul meu este scorpion si eu sunt rac. Nu cred literalmente in zodiac, dar in mare toate cele citite despre zodia scorpion ii sunt caracteristice.
Am citit si povestioara anterioara, mai sa stii ca. el a stat un an dupa mine aproape, bineinteles in timpul asta avut relatii fugitive, dar noi suntem si mai mici, avand acum 18 respectiv 17. El avea o reputatie de tip pe care-l vrea orice fata si la perioada respectiva, eu am fost prima care " nu l-a vrut" si asta l-a ambitionat, ideea e ca eu nu am fost la fel ca restul fetelor din jurul lui si l-am tratat cu o usoara indiferenta, dar in acelasi timp cu un aer prietenos. Scorpionii sunt de regula foarte orgoliosi, dar si lupta in acelasi timp. Au o masca foarte puternica, ei fiind de fapt sensibili, se adancesc in relatii doar dupa o bucata lunga de timp, pana atunci cercetand daca se merita. Noi suntem de doi ani impreuna si am trecut prin multicele si sunt prima fata care ' i-a pus capac'. Sa stii ca se deschid foarte greu in fata unei persoane, dar cred ca este cel mai devotat prieten pe care-l cunosc, ar face orice pentru prietenii lui. Dar cu iubirea. sa zicem ca nu se arata asa de mult in exterior, precum in interior. Se pot preface foarte bine ca cei mai puternici si nepasatori oameni dar lucrurile nu sunt chiar asa. Dar. nu trebuie sa te axezi 100% pe zodii, cu toate ca scorpionii sunt foarte gelosi ( chiar daca nu recunosc si nu prea arata asta ) si razbunatori. Daca le-ai gresit, cauta sa se razbune pana cand considera ca ti-ai invatat lectia si daca ei gresesc, incearca pe cat posibil sa-si repare greseala. Bafta!
Eu sunt intr-o situatie asematoare cu cea a tipului, trebuie sa incetezi cu mesajele pe telefon, sunt 2 luni de cand faceti acest lucru si cred ca e momentul sa-l intrebi daca ai face placere sa te invite la o cafea nimic mai simplu. Sunt sigur ca o sa ma intrebi ca daca as fi in locul lui ce ti-as raspunde dar nu pot da detalii deoarece la mine a fost cu totul alta problema. Succes!
p.s. nu te baza pe zodii
Ok,inteleg ce vrei sa zici.dar, totusi nu vreau sa-l iau "prea tare" pentru ca, eu simt si chiar cred ca, e singurul baiat care merita sa "lupt" pentru el.
in decursul acestor 2 luni,as putea sa spun ca "am construit"o frumoasa relatie de prietenie,si crede-ma,n-as vrea sa-i dau cu piciorul asa,aiurea.
si da,se pare ca totusi i se potrivesc anumite caracteristici ale zodiei, adica e un baiat serios, sensibil, dar care nu arata acest lucru.
si totusi, eu cred ca trebuie sa am rabdare cu el!
Iti doresc succes!
Iti multumesc!
De ce te iei ma rog dupa zodii? nu conteaza ce zodie esti sau este..asta e o prostie. daca il iubesti si stii sa il faci a te iubeasca nu conteaza zodia, varsta, religia, limba...etc,deci fa ce simte imiva nu mai te lua dupa tampenii
anonim_4396 întreabă: