| sasven a întrebat:

am revenit cu o intrebare care imi pune mai probleme.Ce inseamna dupa voi a fi indragostit dupa o persoana? A iti placea cum arata sau ce?

Răspuns Câştigător
| SimoFralala a răspuns:

Sa o luam cu inceputul.
Dragostea se invata, dar e ca la examen, pici de fiecare data. laughing Poate ca in dragoste ar fi ok sa alegem cu inima mai mult decat cu ratiunea, pentru ca sunt sigura ca nu spunea Pascal degeaba ca inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.
A fi indragostit de o persoana inseamna mult mai mult decat a fi stapanit de un sentiment coplesitor, inseamna a risca. In ce masura suntem dispusi sa riscam si sa facem alegeri depinde doar de noi. Dar nu sa riscam declarativ, ci sa riscam efectiv.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Atunci cand ai fluturasi in stomac, inseamna ca esti indragostit/a fata de aceea persoana.

| gingergirl1 a răspuns:

Bai chiar ca e greu de explicat! Adica apar acei "fluturasi", sti? Daca vorbesti cu el\ea te inrosesti si esti toata\tot numai un zambet! Mie asa mi se intampla, si sa nu uitam ca transpir toata si imi bate inima foarte tare mai ales cand se uita la minee big grin

| Yhugato a răspuns:

Este un sentiment intens unic, adica iti place de cineva te simti altfel cand vorbesti cu acea persoana can o vezi etc. Sasuke, e greu de explicatwinking ar trebui sa-ti dai seama singurwinking
bafta