Bună!
Discută despre aceste comportamente și decideți împreună dacă relația va continua sau nu.
O relație depinde de mai mulți factori, unul foarte important fiind comunicarea.
Dacă ea nu îți spune ce nevoi are, și, implicit, ce o supără, și nici tu nu o faci, atunci relația nu are cum să funcționeze.
Cand joci cartea indiferentei exista 2 variante :
1. Persoana chiar se trezeste si isi da seama ca te place
2. Te vrea din orgoliu
Se pare ca ea doar s-a simtit lezata ca tu nu mai stai ca un catelus dupa ea si cand te-a avut din nou "la picioare", si-a dat seama ca de fapt nu te vrea.
Faptul ca ai vb tu cu alte fete, daca nu ai facut-o in timpul relatiei cu ea, nu are nici cea mai mica relevanta.
Vorbeste cu ea dar nu la modul submisiv, adica nu face chestii de genu : fac orice sa fim impreuna si zi-mi cum sa fac sa mearga.
Pur si simplu comunica-i ca tu ti-ai dat seama de comportamentul ei si ca ai vrea si tu sa stii in ce directie sa o iei.Da-i de inteles ca daca vrea, esti alaturi de ea dar ca tu nu ai de gand sa fii singurul din relatie.
Si asteapta-te si la o respingere din partea ei...din pacate.
Este foarte interesant ce spui tu, dar de ce m-ar vrea din orgoliu, si ce vrei sa spui prin Persoana chiar se treseste si isi da seama ca te place?
Ok...imagineaza-ti asa : eu stau dupa tine mereu...si te curtez si incerc sa te cuceresc si sunt absolut mereu acolo cand ai nevoie de mine. Te simti bine nu? Creste orgoliul in tine.
Dintr-o data insa, te ignor...nu te mai caut. Mai mult, nu ti mai raspund cand ma cauti tu...
Tu te gandesti la una din doua : ori iti dai seama ca chiar iti placea compania mea si ca eu chiar voiam ceva serios si tu nu ai apreciat si acum ca nu mai ai, vrei inapoi (asta e varianta cu : persoana chiar se trezeste si isi da seama ca te place) sau iti spui in sinea ta : da cum adica nu mai sta dupa curul meu? Ca mie imi placea ca imi facea toate poftele si ca era mereu acolo cand aveam eu chef...ia sa o fac eu sa fie din nou asa! (asta e partea cu orgoliul).
Ea probabil a fost ranita in orgoliu cand a vazut ca tu nu mai esti dispus sa stai dupa ea, a reactionat repede ca sa te readuca unde erai, dupa care si-a dat seama ca ok...te-a adus unde voia ea, acum nu te mai vrea.
Corect! Pune capat pentru ca nu-i pasa decat de interese personale! Eu am pati-to la fel si stiu ca am procedat corect! Nu merita nici dragostea ta! Stai la banca ta ca o sa vina si fata visurilor tale! Nu te grabi!
Vorbeste cu ea despre aceste probleme si in functie de ce va spune ia o decizie, eu sincer cred ca pe ea o intereseaza un alt baiat parerea mea pentru ca nu vad de ce se comporta asa cu tine si cauta scuze mereu, dar eu cred ca daca poti renunta la ea...
AlexEjmecheru întreabă: