| alyskumpy a întrebat:

am revenit printre voi, am cerut sfaturi de la persoane de incredere mai invarsta dar tot nu sunt sigura... daca faci sex neprotejat 5 minute la inceput si pe urma te protejezi cu prezervativ risti sa ramai insarcinata? tinand cont ca cel cu care faci e sigur pe el si simte cand se termina si nu lasa in tine ci ejaculeaza afara inainte cu cateva minute.am ascultat niste pareri, care spuneau ca poti ramane insarcinata de la lichidul acela inainte de ejaculare dar doar daca o faci foarte des, dar daca o faci o data la 2-3 saptamani nu e risc sa ramai de la lichid... voi ce ziceti? va rog cat mai multe raspunsuri sigure, daca nu stiti mai bine nu raspundeti va rog seriozitate. cel mai bun raspuns primeste funda kiss multumesc

Răspuns Câştigător
| Lummy a răspuns:

Daca el nu isi da drumu' in tine nu ai cum.e adevarat ca acel lichid contine cativa spermatozoizi, dar sansele de a ramane insarcinata sunt putine spre deloc.si mai ales daca el e sigur pe el...nicio sansa happy

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In 99% din cazuri, lichidul preejaculator contine spermatozoizi, fara legatura cu momentul in care barbatul a mai ejaculat. Asadar, ai risc de sarcina in cele 5 minute, cuprins intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual in care se gaseste femeia.

| Ellenna a răspuns:

Poti sa ramai insarcinata din cauza acelui lichid tongue mai bine protejeaza-te si stai linistita dupa happy Sfatul meu tongue.

| matt5453 a răspuns:

Sunt sanse extrem de mici, dar totusi sunt, te risti? merita?

| bebin a răspuns:

Raspunsul este da, si depinde de tine de perioada. daca te prinde cand esti la ovulatie, trebuie sa strangi bani de botez/avort. Este suficient un singur spermatozoid pentru a ramane gravida. La 2 faci gemeni. El are in acel lichid milione...Intelegi riscul? Dar totul depinde de perioada ta de ovulatie

| Cris_7871 a răspuns:

De ce oare faceti neprotejat. Faceti protejat si apoi stati linistiti sau linistite.