Indiferent cat de mult iubesc pe cineva, daca acea cineva nu poate fi doar a mea, o las sa se distreze cum vrea ea iar eu imi vad de drumul meu si o uit. Parerea mea este ca asta ar trebui sa faci si tu.
Daca nu e cu tine, baiatul nu are nici o obligatie, sper ca esti constienta de asta. Nu e de loc nesimtit daca danseaza cu fostele. Daca ai chef sa suferi, du-te, aproape sigur ca le va lua pe toate la rand, si chiar nu ai ce pretentii sa ai de la el. Parerea mea este sa nu te duci si sa iti iei gandul de la el. Nu faci nimic cu un astfel de baiat.
Intr-adevar o poveste tare incurcata si daca ma uit la fotografia ta devine chiar incalcita. Mergi la petrecere dar fereste-te de ...canapea.
Cu cat incerci sa te agati mai mult, cu atat o sa te doara mai tare. Incearca sa lasi lucrurile asa, in timp ranile o sa se vindece, o sa cunosti baieti care sa tina cu adevarat la tine si cu care vei avea relatii mai lungi de 4 luni. Mie mi se pare ca totul in capul si in jurul tau se rezuma la el, ceea ce nu e ok. Detaseaza-te putin. Daca ar fi simtit si el ce simti tu, nu ar fi jucat "pe doua fronturi" in trecut, asa ca poate va e mai bine ca prieteni. Pastreaza aceasta legatura in sufletul tau dar resemneaza-te, treci mai departe pentru ca timpul trece, ocaziile trec, si tu ramai tintuita in acelasi loc pustiu. Capu' sus!
Uite o idee: iti gasesti un partener (un prieten, coleg, vecin, etc) si te duci cu el la petrecere sa nu fi singura ca el sigur o sa danseze cu fostele si in timp vezi tu ce faci nu s-a terminat lumea la un baiat
RRSecularHumanist întreabă: