| roxyflory a întrebat:

Buna TPU am sı eu o problema mam despartıt de ıubıtul meu sı noı trebuıa sa mergem la un botez ımpreuna el ma ıntrebat daca vreau sa maı merg cu el sı eu ıam raspun ca nu stıu noı de fapt dc ne-am certat ca a trebuı sa aleaga ın a ne muta ımpreuna sı botez el a ales botezu dar mıa explıcat de ce pentru ca nu avea sufıcıentı banı o prıetena de-a mea mıa zıs ca daca ma duc la botez nu am orgolıu nu stıu ce sa fac sa ıl cred pe el ca nu avea sufıcıentı banı sau nu? el spune ca sa sımtıt bine ımpreuna cu mine sı ca ar maı vrea sa contınuam ca ma asteapta pana ma decıd ıar eu ıam zıs ca ramanem prıetenı nu stıu ce sa fac sfaturı FUNDA E UNGENT

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pai e bine daca n-ai orgoliu. Orgoliul nu o sa te ajute ci o sa te impiedice sa fii fericita.
Si nu e vorba ca trebuie sa aleaga intre tine si botez. O sa castigati bani si va mutati impreuna mai tarziu, botezul insa nu-l poate amana. Asa ca motivul despartirii este gresit si el pare sa fie baiat bun. Tu nici macar n-ai zis ce-ti doresti tu, doar ce a zis el si prietena ta (care mai bine se abtine de la sfaturi). Care e problema daca amanati un pic mutatul impreuna? Tu vrei sa fii cu el? Restul nu conteaza...

7 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Si daca iti asculti prietena, o sa vezi mai pe viitor ca orgoliul o sa te distruga rau...Du-te cu el la botez si la faza cu mutatul, poate chiar nu are bani..In ziua de azi e greu si daca pleci de langa el inseamna ca nu l-ai dorit cu adevarat.

| Lexy ♥ a răspuns:

Du-te cu el la botez, pentru ce sa fi orgolioasa? Nu imi vine sa cred ca omul vorbeste cu tine direct iti spune ca nu are bani si tu alegi s te desparti de el in loc sa fi multumita ca nu te.a mintit si ca ti-a spus ce are de gand sa faca.Eu zic ca de acum in colo sa faci doar ce crezi si ce simti si sa nu mai asculti de nici o prietena.Din cate ai scris aici mie mi se pare un baiat ok si destul de intelegator.Ai grija sa nu plangi dupa el mai tarziu.Bafta

| Lexy ♥ a răspuns:

Si poate pana la urma o sa va mutati impreuna.Asta doar daca il lasi sa iti demonstreze ca vrea sa se mute cu tine, si daca chiar are de gand.Pana la proba contrarie nu ai de ce sa il acuzi.

| Mirela77 a răspuns:

Un botez este o obligatie dee familie si trebuie respectata. Daca vrei sa te muti cu el si eventual sa formati o familie vei intelege ca in general trebuie facute compromisuri chiar daca ne place sau nu.Participa alaturi de el si demonstreazai ca relatile sunt importante si pentru tine si nu actionezi doar din egoism.Lasai libertatea de a decide cand se va muta pentru ca altfel il pierzi definitiv.

| marya1994 a răspuns:

Eu zic sa te duci cu el botez, orgoliul nu duce la nimic bun, poate chiar nu are bani ca sa va mutati impreuna.

| Kiragagash2012 a răspuns:

Daca spune ca nu are bani, nu cred ca minte, mai dai timp, va veti muta la un moment dat, oricum, bucurate cat mai esti free, dupa aia stai cu el mai mult decat vrei.

| madness2021 a răspuns:

Sa iti bagi pla in pr ta...si daca nu poti asta trimite-o la mine ca imi plac fetele cu orgoliu mai ales cand dupa ce imi dau drumu in gura lor inghit doar din orgoliu de a nu scuipa afara :X Vezi-ti de relatie mai fetito, si du-te la botez si simte-te bine cu iubitul tau!