| Xxandra a întrebat:

am sa incep a va spune groaznica mea poveste, din ultimele zile traite.In data de 23.12.2011 am avut un contact sexual neprotejat, in urma caruia partenerul meu crede ca a scapat putin in mine. speriati aman2, am dat fuguta la farmacie pentru a cumpara Escapelle.La aprox. o ora de la contact, am luat pastila. Pe data de 24.12.2011 si 25.12.2011 m-am simtit ingrozitor de rau adica dureri de cap de burta, ameteli, greata, insa am citit ca e normal sa am aceste smptome. Ele fiind efectele adverse ale medicamentului.am auzit ca trebuie sa imi vina dupa 5 zile o sangerare, insa aceasta nu e obligatorie pentru toate organismele. vreau sa aflu cat mai repede daca sunt insarcinata, deoarece am o varsta destul de frageda pentru a avea un bebeee sad. cunoasteti un test de sarcina care se poate face mai repede? Astept sa veniti cu experiente traite, si sa ma incurajati. Ma rog in acelasi timp, si zi si noapte la bunul Dumnezeu, deoarece am incredere in el si sper ca ma va ajuta! Multumesc :*! Cat mai multe raspunsuri, va rooooog. fiecare rasp. il voi lua in considerare!

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista test de sarcina care sa se poata face inainte de trecerea a 21 de zile de la contactul sexual. Daca este atat de important pentru tine, poti incerca sa faci o analiza de sange, numita gonadotrofina corionica umana dupa 16 zile de la contactul sexual.
Nu vad ce este atat de groaznic. Sex neprotejat fac numai cuplurile care isi doresc copii, deci tu ai ales asta. As intelege sa spui ca ai patit ceva rau daca ai fi fost violata, fortata, dar asa, daca ai acceptat de buna-voie, inseamna ca asta ti-ai dorit, dar acum te-ai razgandit fiindca nu poti sa-ti asumi raspundrea. Asta nu e deloc ceva ingrozitor. iar Dumnezeu te ajuta in lucruri bune, nu in cele rele.

| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Buna! Daca ai urmat bine instructiunile, atunci nu ai de ce sa te temi. Cum ai zis si tu, durerile alea nu erau din cauza ca esti insarcinata. Ia-ti inima in dinti, fa un test de sarcina si daca este sa fie, Fereasca Dumnezeu. Faci avort. Asta esad. Bafta, nu te descuraja, poate sa fie doar o simpla coincidenta! :* te pup!

| Xxandra explică (pentru cHoCollaTeFllory):

Va multumesc din suflet pentru raspunsuriile primite. Parca sunt mai linistita, jur sad. Oricum, nu voi mai face in viata mea ceea ce am facut acum.Regreet amarnic sad.Voi astepta pana vineri, caci atunci se va face o saptamana. si voi face testul de sarcina.Am ciitit ca acesta se face dupa 6-7 zile...
Sper sa ma ajute Dumnezeu! El e singurul meu ajutor straight face!

O sa revin, sa va zic ce mi-a iesit.
Tineti-mi pumnii cryingcrying...
Multumescc :*:*:*

| cHoCollaTeFllory a răspuns (pentru Xxandra):

Capu' sus. Suntem alaturi de tine! da, iti v-om tine pumnii:*. N`p`chappyoricand, pana la urma, de asta suntem aicihappy

| Xxandra explică (pentru cHoCollaTeFllory):

Multumesc ! :*

| Xxandra explică (pentru Xxandra):

Feteloooor happy. In dimineata asta mi-a venit acel "ciclu fals" love struck. Am inteeles ca e de bine thinking nu?
Sa fac testul de sarcina azi? e a 6-a zi big grin.

| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Stii,odata ce te-ai expus riscului de a avea un contact sexual neprotejat,trebuia sa stii care sunt consecintele,in fine,sa zicem ca nu stiai asta.
E bine ca macar ati mers sa luati pilula,dar,trebuia sa ne zici varsta ta, pentru ca conteaza foarte mult la pilula aia, asa iti puteam da un raspuns mai complet big grin
E o diferenta mare de ex. daca ai 14-15 ani sau daca ai 17-18 ani,ambele fiind varste fragede pentru copil.
Dar sa zicem ca nu stiai nici asta thinking
Da,stai linistita,este normal sa ai dureri de burta si ameteli,deoarece,asa cum ai spus,astea sunt urmarile pastilei.
Daca vrei sa afli cat mai repede,du-te si ia repede un test de sarcina.
Pai faza e ca niciunu nu se poate mai repedelaughing Totul consta in a te duce sa cumperi unu,a intra in baie si apoi urmeaza sa iei testulwinking
Apoi, DUmnezeu fie cu tine.
Sa speram ca nu esti insarcinata,dar totusi,sunt riscuri mari.
Intr-adevar, te sustin, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma abtin din a spune ca exista si riscuri.Stiu ca te va nelinisti putin,dar asa este,exista riscuri,destul de mari,acum depinde si de varsta ta.

Sper din tot sufletul sa nu ai un bebe,pentru ca si prietena mea cea mai buna a trecut prin acelasi lucru.
Am fost alaturi de ea cand a luat testul de sarcina,si a aflat, groaznica veste, ca are un bebe.
Deoarece avea doar 16 ani,nu putea sa pastreze copilul,si asa,si-a luat inima in dinti,s-a dus si le-a povestit parintilor,fiind pregatita pentru orice reprosuri,tipete,certuri,deoarece,era constienta ca ea a gresit.
Apoi s-au dus, a facut avort, si totul a fost bine.

Sa speram ca tu nu vei trece prin asta.Mult succes, si, daca chiar vei fi insarcinata [sa speram ca nu], ia-ti inima in dinti si fi tare ca piatra.

Contacteaza-ma la l0ve_e_t0tul si poate te pot ajuta mai mult, si imi vei povesti mai pe larg totul, si tot ce vei face.
Voi incerca sa te ajut.
Succes!

| Roo a răspuns:

Nu mai fi asa speriata! daca ai luat pastila de dupa, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji (stresul deregleaza menstruatia - experienta proprie) daca iti faci acum un test de sarcina, nu-ti iese rezultatul corect. testul de sarcina se face cand incepe sa-ti intarzie menstruatia, la cateva zile de la intarziere.parerea mea e sa stai calma deocamdata.:p succes!

| loOveeep a răspuns:

Uite. ia-ti un test. dar nu esti.:*. daca vrei vb p pr:*

| atac19 a răspuns:

Nu e posibil ca simptomele unei sarcini sa apara a 2 si a 3zi, ele apar cam dupa o luna.iar in ceea ce priveste testele de sarcina, sunt unele la farmacii care se fac si in primele saptamani.intreaba farmacista, si evita sa iei din alea mai ieftine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact asa a patit prietena mea si tot cu escapelle, dar ea are 24 de ani happy in orice caz, nu a ramas insarcinata deci e probabilsa nu fi-i nici tu. In fine, te-as sfatui sa nu mai folosesti asa pastile pentru ca sint foarte puternice si nici un ginecolog nu le recomanda, protejati-va in alt mod, iar cel mai sigur e : abstinenta! pa, pa si take care!