| gedderth23 a întrebat:

am sa incep cu inceputul:
am 13 ani sunt in clasa a-6-a.acum cateva saptamani cel mai bun prieten mi-a zis ca s-a imprietenit cu o fata de pe facebook si ca s-au inalnit la patinoar.si mi-a zis ca ea i-a zis ca are prieten.am bagat-o pe fata in lista de pe facebook si i-am cerut id-u de mess.pe mess mi-a spus ca e in clasa a 7 a(dar la alta scoala). si no luni am tot vorbit pe mess si i-am cerut nr de mobil si ea mi l-a cerut pe al meu ca sa imi trimita mesaj cu nr ei si ii l-am dat.si acum ne trimitem mesaje in fiecare dimineata cand ajungem la scoala si in pauze la fel.martia asta ne-am intalnit cateva minute in fata la scoala mea, ea a vrut sa faca o poza cu mine si cu prietenul meu cel mai bun(ala care o gasit-o primul), dar nu a mai putut sta ca a trebuit sa plece la antrenament. faza e ca iubitul ei e in clasa a 10 a sau a 9 a, nu stiu sigur. ea imi tot zice pe mess ca e pedepsita din cauza iubitului ei, fiindca o tine prea mult afar, etc. miercuri pe mess mi-a zis ca are o luna de cand sta cu ala si i-am zis sa ii tina, dar in minte imi ziceam sa se desparta cat mai curandlaughing.
intrebarea mea este:
1)am sanse la ea daca este pedepsita mai mereu din cauza iubitului ei?

Răspuns Câştigător
| Alexaa_4438 a răspuns:

Pai baiatul acela e mai mare si sigur o duce de nas cum vrea el si gandeste-te putin si la prietenuol tau ca etse cel mai bun si el a gasit-o prima.Eu te sfatuiesc sa te imprietenesti cu alta fata pentru ca la asta nu stiu cate sanse ai...

6 răspunsuri:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Slabe sanse

| Fabian20 a răspuns:

Nu prea cred sa ai...cauta-ti si tu o fata care e singura, sunt destule fete dragute care nu au prietenwinking...bafta

| Jables1 a răspuns:

1. esti clasa 6-a stai si invata. 2. are prieten, go away. daca eram in locul prietenului ei va atarnam de un gard laughing 3. cautati o fata SINGURA

| jupiterestru a răspuns:

Bla bla bla.Treci la somn e tarziu,maine ai scoala,hai, hai, fuguta.

| Sessionn a răspuns:

Pai ca sa ai sanse la ea trebuie sa se desparta de actualul.deocamdata asteapta si vezi dupa! succes

| lyssaa a răspuns:

Eu zic k prietenia adevarata e mai importanta decat o fata...asa ca las-o balta