| sweetytyty a întrebat:

Am sa incep direct! Zilele astea la scoala am fost la film in Bucuresti cu colegii. Un amic s-a asezat langa mine, pe toata durata filmului a vrut sa ma tina de mana si intr-un final a reusit, am acceptat! Cand s-a terminat filmul afara am auzit de la o colega ca a auzit de la el ca mi-a zis ca sunt o curva! Si un coleg la fel mi-a spus ca a auzit! Va rog, ajutati-ma, fara glume am nevoie de sfaturi bune! kiss

Răspuns Câştigător
| Ager a răspuns:

Când sunteți toți împreună, tu trebuie să îți aduni tot curajul posibil, să iei un par și să le dai în cap...laughinglaughingglumesc
trebuie să-i spui lui : Uite ce au zis persoanele cutare (care trebuie să fie de față) :... El nu va putea nega dacă a mințit, și nici celelalte persoane dacă ele au mințit. Știi tu, minciuna are picioare scurte.
P. S. fă asta cât mai repede posibil

5 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Pune-i de fata pe toti 3 si asa vei afla care minte
sau poate fi invidie din partea celor 2, gandeste-te bine daca sunt invidiosi si ce fel de relatie ai cu ei

| cuvant a răspuns:

Nu ar trebui sa iti pese... daca te-a mangaiat doar pe mane asta e...Lasa-i sa vorbeasca atata timp cat nu te-a atins si in alte locuri

| lexzor a răspuns:

Poate una dintre ele era geloasa si cealalalta a hotarat sa o ajute, insa cred ca ar putea zice si asa ceva, pentru ca a vazut ca ai acceptat sa il iei de mana...

| sweetytyty explică:

As vrea sa mai adaug la ce am scris: Vreau sfaturi pentru mine cum as putea sa aflu ca a zis asa ceva!

| Robert_Stanciu_1993 a răspuns:

Poate ca au dreptate