La mine si dupa 3 ani dupa despartire am avut sentimente pentru primul prieten, chiar daca am mai avut altii. Impaca-te cu el. Traieste clipa si nu te mai gandi la dezamagiri/greseli. Fi fericita alaturi de el - asta conteaza cel mai mult! Pretuieste faptul ca exista o a doua sansa si trateaz-o ca atare. O seara frumoasa sa ai si sa fii fericita!
Impaca-te cu el! Si nu va mai despartiti de la o cearta minora! Orice relatie are, in timp, atat urcusuri, cat si coborasuri. Puneti sentimentele pe primul loc
Asta simt si eu ca trebuie sa fac. Dar totusi a trecut un an. Si nu vreau sa fiu dezamagita inca o data de persoana la care tin.
Fiecare om greseste, e normal, eu mereu zic : orice ce om are si o a doua sansa.
La mine si dupa 3 ani dupa despartire am avut sentimente pentru primul prieten, chiar daca am mai avut altii. Impaca-te cu el. Traieste clipa si nu te mai gandi la dezamagiri/greseli. Fi fericita alaturi de el - asta conteaza cel mai mult! Pretuieste faptul ca exista o a doua sansa si trateaz-o ca atare. O seara frumoasa sa ai si sa fii fericita!
O sa iti para rau daca il refuzi, ai zis ca te.a facut fericita si dupa cum ai spus ca iti batea inima tare cand ai aflat ca vrea sa va impacati.
Mario1996 întreabă: