La mine si dupa 3 ani dupa despartire am avut sentimente pentru primul prieten, chiar daca am mai avut altii. Impaca-te cu el. Traieste clipa si nu te mai gandi la dezamagiri/greseli. Fi fericita alaturi de el - asta conteaza cel mai mult! Pretuieste faptul ca exista o a doua sansa si trateaz-o ca atare. O seara frumoasa sa ai si sa fii fericita!
Impaca-te cu el! Si nu va mai despartiti de la o cearta minora! Orice relatie are, in timp, atat urcusuri, cat si coborasuri. Puneti sentimentele pe primul loc
Asta simt si eu ca trebuie sa fac. Dar totusi a trecut un an. Si nu vreau sa fiu dezamagita inca o data de persoana la care tin.
Fiecare om greseste, e normal, eu mereu zic : orice ce om are si o a doua sansa.
La mine si dupa 3 ani dupa despartire am avut sentimente pentru primul prieten, chiar daca am mai avut altii. Impaca-te cu el. Traieste clipa si nu te mai gandi la dezamagiri/greseli. Fi fericita alaturi de el - asta conteaza cel mai mult! Pretuieste faptul ca exista o a doua sansa si trateaz-o ca atare. O seara frumoasa sa ai si sa fii fericita!
O sa iti para rau daca il refuzi, ai zis ca te.a facut fericita si dupa cum ai spus ca iti batea inima tare cand ai aflat ca vrea sa va impacati.