Daca vine la mare banuiesc ca esti din Constanta.
Ati putea iesi la un suc, unde vei fii cu zambetul pe buze si vei vorbii deschis cu el.
Imbraca`te intr-o rochita de vara si machiaza`te cat mai natural.
:*
Tipic fetelor de 12, 13 ani,care se lasa prostite de prosti. Metoda e aceiasi,te tine de vorba,iti ia un suc,iti zice ca te iubeste,tu ca proasta il crezi ca n-ai altceva de facut si gata cu virginitatea! In cel mai bun caz ramai cu sechele pe viata daca nu vrea sa te rapeasca,sa-ti vândă cate-un rinichi,mai o inimă,un pic de plamân,niste retină,sau daca tot te rapeste sa te inchida undeva,sa-ti dea papa cu portia, sex en gros, si sa-ti faca vreo 10 plozi. Iar dupa 15-20 de ani sa iesi o nebuna de acolo unde o sa fi inchisa iar, doar ca intr-un spital de nebuni. Asta se intampla daca privesti partea goala a paharului, dar tu te poti minti ca toti au intentii bune si sa vrei sa fi optimista tot timpul. bye
Buna.pff u...relatie pe net..nu prea am incredere pentru ca nu sti cine poate fi in spatele pc'ului.sau ce intenti are.El o sa vina 1 data pe an la tine.are 18 ani iti dai seama ca are alte ganduri nu vrea de cat sex[si mama imi zice sa imi fac iubit mai mare dar stiu ce are in gand SEX.si nu vreau la varsta mea am 15]dar sa zicem ca relatia ar merge[nu cred] nu trebuie sa iei replici de pe net...cucerestel prin naturaletea ta.prin felu de a vorbi, de a te comporta.Succes.Funda?
Mdaaaa... daca iti spun ca el e prea mare pentru tine si ca are in gind doar sex, ca asa este virsta, iar tu estiprea mica si ca nu trebuie sa fii cu el, nu cred ca vei asculta acest sfat. Asha face dragostea din tine ma gindesc eu.
Hm. tu ce crezi ca daaca el vine la mare pai nu o sa se uite la alte fete? Totushi mai mari ca tine. Eu nu cred ca el are intentii serioase fata de tine, mai tare o sa suferi dupa asta (( Uite, sincer nu vei proceda corect. Dar stiu ca o vei face, si vei dori sa te vezi cu el. Pacat
Sa presupunem faptul ca cineva iti va oferi un sfat prin care sa presupunem ca il vei cuceri, veti fi impreuna cat? o saptamana? dupa care o reluati cu virtualul si va vedeti din vara in vara, relatiile la distanta nu tin, cat despre tine abia ai 13 ani nu este ultimul tip de pe pamant si poate ar fi ok sa mai treci prin viata vreo 3-4 ani si abia apoi sa incepi sa iti cauti prieten ...toate cele
Tu realizezi ca nu l-ai intaltit niciodata si el poate doar se foloseste de tine deci mai precis sa ales prafu de copii din ziua de azi
Eu zic ca e mare dinferenta de varsta si ai grija ca orice baiat de 18 ani doreste sex, eu cred ca ar trebui sa renunti la el, chiar daca il cunosti de 3 ani,nu l-ai vazut niciodata,nu stii ca ii poate capul,mai bine traieste-ti copilaria pentru ca ai timp sa te gandesti la baieti si la sex... Daca te-a intrebat daca vrei sa faci sex cu el,e clar ca doar asta vrea,vrea doar sa vada cum e cu o micuta! si cica s-a indragostit de tine, e o vrajeala, crede-ma! stiu din propria experienta! stiu ce spun am trecut prin multe in astia 18 ani
N-ai minte-n cap? Cine stie zice ca mergeti la o plimbare, te prinde te violeaza si apoi poate te inchide undeva si ramai toata viata cu El, Veziti de treaba ta fato!
Stiu ca zici aaa nu e genu, dar la cate se intampla in tara asta nu ma mira nimic! deci vezi-ti de scoala