| Qwertyuop2389 a întrebat:

Am sa va intreb ceva...Cu ceva timp in urma,eram cu un coleg,veneam de la scoala, și treceam pe lângă McDonalds,iar din întâmplare, o vad pe fosta, și vad ca in loc sa o ia pe unde voia sa o ia, se duce pe alta parte ca sa ma ocolească? De ce ma ocolește? Adica eu nu i am facut ei nimic, ba chiar i-a s-a despărțit de mine... Aștept răspunsurile voastre big grin

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bun raspuns ti l poate da ea, de ce nu o intrebi pe ea ca ea stie ce a fost intre voi si ce are cu tine.

| Qwertyuop2389 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu mai vorbesc cu ea
Nu am mai vb de când ne am despartit

| ShamelessQboy a răspuns (pentru Qwertyuop2389):

Nu înțeleg de ce nu v-ați si batut? Lol ce mentalitate este asta ca atunci cand te despărți de cineva trebuie să fii certat cu x?

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca te detesta intratat de mult incat face tot posibilul sa evite chiar si contactul vizual. Fiindca nimeni nu stie/cunoaste motivul real al despartirii, nu poti primi un raspuns obiectiv. Sanatate si virtute. big grin

| Qwertyuop2389 explică (pentru corbulalbrosu):

Pai eu o cam detest, pentru ca m-a dezamăgit de atâtea ori, și ea a inteles chestia asta...

| TanteMarianne a răspuns:

Nu vrea sa te dereanjeze, nu vrea sa crezi ca ea vrea sa se mai amestece in viata ta(chiar daca si-ar dori asta).de aia te-a ocolit.

| ShisuiUCH a răspuns:

Poate se simte stanjenita de situatie, se spune ca dupa iubire nu mai exista prietenie deci s-ar putea ca ea sa te vadaca ca pe o persoana care trebuie evitata

| unkindest123 a răspuns:

Se numeste a fi om aka social awkwardness, nu insramna ca are ceva cu tine...