Nu poti face un baiat sa te placa, tot ce trebuie sa faci este sa fii o persoana cat mai deschisa, fara inhibitii. Daca te incadrezi cerintelor lui, atunci sunt ceva sanse.
Din cele descrise de tine, eu cred ca te place. Acum totul ramane la latitudinea ta. Daca sunteti doua persoana compatibile, ati putea lega o frumoasa si stransa prietenie. De iubire inca nu se poate vorbi, sunteti inca mici. Dar nu te speria. Ai toata viata inainte sa iubesti si sa fii iubita. Esentialul este sa -ti gasesti persoana potrivita.
Sa auzim de bine!
De ce sa invite un parinte la o zi de nastere intr-un club, hmmmm ciudat baiat...
Ca sa il faci sa te placa, trebuie sa stai cu el (nu tot timpul, ca nu esti lipitoare) , sa razi la glumele lui (nu toate) etc. Dar oricum deja te place.
Baftă!
Fundă?
P. S.: pentru. Fotbalistul: astia sunt creaturile lumii din ziua de astazi, obisnuieste-te.
Da te place garantat, de ce un baiat ia'r da o bratara de argint unei fete? Si daca vrei sa te duci in club cu el la ziua surori lui, poti sa te duci, dar sa nu iti faci prea de cap sau alte prostii!
Succes!
Eu nu inteleg ce au in cap copii din ziua de astazi auzi la clasa a5a vrea sa ma mearga in club mai erau unele fete de 10 ani care intrebau de vagin
Cl 5,,, club,,, Trebue sa te gindesti la alt ceva nu la cluburi si baieti,,,, la scoala trebuie sa te gindesti
Dany_Daniel_1998 întreabă: